Terug naar zoekresultaten

Coördinator Outbound

365531141

Via AGO Jobs & HR

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Coördinator Outbound

Functieomschrijving

Als coördinator heb je de sturende en uitvoerende rol voor de operatie van de uitgaande goederenstroom. Je stelt prioriteiten in lijn met de instructies van de supervisor en/of teamleader. Ook sta je in voor het uitvoeren en coördineren van: - fysieke orderpicking van goederen adhv picklijst/scanner; - activiteiten/toezicht van de laadkade en de consolidatiezone; - toewijzing van de vakken in functie van de planning van de winkelleveringen; - het correct stapelen van de goederen met oog voor stabiliteit, behoud van de verpakkingskwaliteit, de efficiëntie voor transport en veiligheid; - correcte registratie en administratie van uitgaande en inkomende transportmiddelen op winkel- en klantniveau; - het behandelen en coördineren van de retourstroom van de winkels (verpakkingen, transportmiddelen, winkelgoederen...). Bovendien houd je mee overzicht over de pickingactiviteiten en stuur je bij waar nodig in overleg met de supervisor/teamleader, voor wie je als back-up fungeert.

Profiel

Van jou wordt verwacht dat je een open leidinggevende stijl hanteert, met zin voor verantwoordelijkheid en een gevoel voor stiptheid/nauwkeurigheid. Je steekt zelf de handen uit de mouwen indien nodig. Flexibiliteit, service en klantgerichtheid zijn jouw stokpaardjes. Tenslotte beschik je over degelijke ervaring voor het hanteren van interne transportmiddelen (BT, heftruck...) Een attest is geen must, goede ervaring wel!

Aanbod

Wij bieden jouw een boeiende, gevarieerde job waarbij je wordt tewerkgesteld in een financieel gezond bedrijf. Je krijgt de opleiding 'on the job' en werkt in 2 ploegen op de 3 verschillende vestigingen die het bedrijf telt in en rond Sint-Niklaas.
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Ago Jobs & HR Lokeren

Alle jobs Magazijnbeheer

Populaire jobs in Magazijnbeheer:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Sint-Niklaas

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Magazijnbeheer
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Lokeren (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Magazijnbeheer' jobs in Sint-Niklaas meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.