Terug naar zoekresultaten

Coördinator Operations

Manpower | Boortmeerbeek | Voltijds

Staat 16 dagen op Jobat.be


Manpower Permanent Placement is de rekruterings- en selectieafdeling binnen de ManpowerGroup. Momenteel zij we op zoek voor een VASTE FUNCTIE als Coördinator Operations (ploegen shift) te Boortmeerbeek.

Coördinator Operations

Functieomschrijving


Voor onze klant, een internationale speler op de transportmarkt, zijn wij op zoek naar een Coördinator Operations. In deze functie ontwikkel je tijd- en datamanagement en zorg je o.b.v. de resourceplanning voor de verdeling van de taken binnen je team. Tevens krijg je de verantwoordelijkheid over de productiviteit en de leiding van dit team. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de opleiding van je medewerkers volgens de training matrix. Enkele van jouw andere taken bestaan uit het ondersteunen van de supervisor in het herzien van de "Standard Operational Procedures", het uitvoeren van performance reviews volgens de vooropgestelde standaard en het identificeren van verbeteringsopportuniteiten en ondersteunen van de implementatie ervan.

Profiel


Voor deze functie is onze klant op zoek naar tweetalige (NED-ENG) Coördinator Operations met ervaring met operationele processen. Kennis van het Frans wordt gezien als een pluspunt. Oplossingsgerichtheid en een hands-on mentaliteit zijn eigenschappen die onmisbaar zijn in deze functie. Tevens ben je organisatorisch ingesteld en ga je op zelfstandige basis zeer gestructureerd te werk. Je beschikt bovendien over een goede mondelinge en schriftelijke communicatie.

Aanbod


Onze klant biedt jou een uitdagende functie in een dynamische operations omgeving waarin je je eigen verantwoordelijkheden kan nemen . Na een succesvolle interim-periode waarin je terecht komt in een shiften systeem (vroege/late), staat er een vast contract voor je klaar. Dit alles gaat gekoppeld aan een aantrekkelijk salarispakket. Ben jij de leidinggevende kracht naar wie onze klant op zoek is? Stuur dan zo snel mogelijk je cv naar office.vlaamsbrabantpermanent@manpower.be tav Pieter Vanderveren of bel 016 270 333.Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online

Interesse?


REF : 6180936

KOLONEL BEGAULTLAAN 1
3012 WILSELE (LEUVEN)
BELGIE

Telefoon:+32 1 627 03 33
Leuven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Engels, Frans, Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales binnendienst' jobs in Leuven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.