Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 7

Volgende
Vivaqua

Coördinator Mechanica M/V

Bij Vivaqua

Nog 7 dagen om te solliciteren

VIVAQUA is een van de belangrijkste openbare waterbedrijven van België. VIVAQUA produceert drinkwater en zorgt voor de dienstverlening in verband met waterdistributie, beheer van de rioolnetten en strijd tegen de overstromingen. VIVAQUA houdt zich bezig met de exploitatie en de ontwikkeling van installaties voor de winning, behandeling, aanvoer, opslag en distributie van drinkwater alsook van die voor sanering van afvalwater.
VIVAQUA is actief in het Brusselse en het Waalse Gewest en stelt momenteel 1 400 mensen tewerk: arbeiders, administratieve en technische krachten. Omdat VIVAQUA voor belangrijke uitdagingen staat (financieel, HR, operationeel en technologisch) is het zijn strategisch plan 2019-2024 aan het uitwerken en zal het in het kader daarvan een beleid van change management voeren.

Tussen zaterdag 30 juni en zaterdag 7 juli 2018 organiseert VIVAQUA een schriftelijk examen met het oog op de aanwerving en de aanleg van een wervingsreserve van een:

Coördinator Mechanica M/V

Functieomschrijving

De werkplaatsen zijn medeverantwoordelijk voor, onder andere, de aankoop, het onderhoud en de herstellingen van het hele voertuigenpark van VIVAQUA. De werkplaatsen vervaardigen allerlei soorten stukken (schrijnwerk, laswerk en mechanica).
Als adjunct-verantwoordelijke bent u belast met de technische en budgettaire follow-up van de verschillende activiteiten alsook met de logistiek. U beheert mee een park voertuigen, machines en/of materieel. U stelt mee bestekken op en helpt bij de analyse van aankoopdossiers. Personeelsbeheer behoort eveneens tot uw takenpakket, alsook het beheer van het kwaliteitssysteem en de uitwerking van specifieke projecten. U ziet erop toe dat de veiligheidsreglementen goed worden toegepast.

Profiel

U bent in het bezit van ten minste een diploma van het hoger onderwijs van het korte type, richting mechanica, elektriciteit of elektromechanica (of een aanverwante richting).
Studenten die in het schooljaar 2017-2018 zijn ingeschreven in het laatste studiejaar waarna ze het vereiste diploma behalen, mogen zich kandidaat stellen.

 

Omdat de werkplaats zich in Brussel bevindt, bent u bereid om in het Brusselse Gewest te werken.

Bij de aanwerving moet u in het bezit zijn van een rijbewijs B alsook van het bewijs van taalkennis uitgereikt door Selor (niveau 2 - artikel 8 (vroeger) of artikel 8 - elementaire kennis (nu)) en het vereiste diploma.

Aanbod

VIVAQUA biedt een aantrekkelijke en uitdagende functie aan in een bedrijf dat zijn vele waarden hoog in het vaandel draagt op een sleutelmoment in zijn bestaan.

Interesse?

We verzoeken u zich onmiddellijk in te schrijven voor de volgende sessie taalexamens van Selor (info en formulieren beschikbaar op www.selor.be).

Als u in deze aanbieding geïnteresseerd bent, zend dan uw volledig cv en een kopie van uw hoogste diploma en van uw identiteitskaart naar VIVAQUA, t.a.v. de verantwoordelijke voor de Human Resources, Keizerinlaan 17-19, 1000 Brussel • fax: 02 518 84 54 • e-mail: via de button Solliciteer nu.

Opgelet: onvolledige of te laat aangekomen kandidaturen worden niet aanmerking genomen!

Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 7 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Technicus (elektro)mechanica
  • Sector: Energie, Milieu en veiligheid
  • Brussel (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus (elektro)mechanica' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.