Terug naar zoekresultaten

Coördinator Logistiek

Manpower | Heverlee | Voltijds

Nog 7 dagen om te solliciteren


Manpower Permanent Placement is de rekruterings- en selectieafdeling binnen de ManpowerGroup. Momenteel zij we op zoek voor een VASTE FUNCTIE als Coördinator Logistiek te Heverlee.

Coördinator Logistiek

Functieomschrijving


Voor onze klant, een leider binnen zijn marktsegment, zijn wij op zoek naar een Coördinator Logistiek. In je nieuwe functie word je verantwoordelijk voor het transportmanagement en de inventarisplanning van de after-market producten. Je staat o.a. in voor de ondersteuning van het logistieke team in Abu Dhabi, de transportorganisatie, de voorbereiding van de export-documenten en de optimalisatie van de vrachtkosten. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het "forwarder performance management" waar je aandacht besteed aan het oplossen van dagelijkse problemen én voor het vastleggen, behalen en opvolgen van de gemaakte afspraken. Tevens bied je ondersteuning aan de forecast meetings, doe je de follow-up van de aankooporders en analyseer en optimaliseer je de inventarisplanning om beschikbaarheid te vergroten.

Profiel


Voor de functie van Coördinator Logistiek beschik je over een Bachelor diploma Logistiek of kan je dit compenseren door enkele jaren ervaring. Onze klant is op zoek naar een Coördinator met ervaring in een distributie-omgeving en kennis van Supply Chain Management en Logistiek. Voor deze functie ben je een goede onderhandelaar en sta je communicatief sterk in je schoenen. Hiervoor is een goede kennis van het Engels een must. Bovendien draag je waarden zoals klant- en vebeteringsgerichtheid hoog in het vaandel.

Aanbod


Bij onze klant kom je terecht in een professioneel bedrijf binnen een internationale omgeving. In je functie krijg je de kans om je logistieke talenten op een zelfstandige manier te ontplooien. Dit gaat gekoppeld aan een zeer aantrekkelijk salarispakket met tal van extralegale voordelen. Ben jij de ervaren logistieke expert naar wie onze klant op zoek is? Stuur dan zo snel mogelijk je cv naar office.vlaamsbrabantpermanent@manpower.be t.a.v. Pieter Vanderveren of bel 016 270 333.Deze vacature vindt u ook op de Manpower site. U versnelt de verwerking van
uw kandidatuur door u in te schrijven op onze site en via dit kanaal op deze
advertentie te reageren. Bovendien kan u er een kijkje nemen in onze rijk
gevulde online vacaturebank.
Kopieer de functietitel hier op deze site (enkel de tekst - of een stuk
ervan - vóór het koppelteken, dus geen referentienummer).
Ga nu naar onze
site www.manpower.be en kies uw taal. Klik vervolgens op Vacatures. Plak
de gekopieerde functietitel in het veld Of geef een functietitel in en
klik op Zoek!. U vindt nu uw gekozen vacature.
Veel succes !
Manpower Online

Interesse?


REF : 6311067

KOLONEL BEGAULTLAAN 1
3012 WILSELE (LEUVEN)
BELGIE

Telefoon:+32 1 627 03 33
Leuven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Meer weten over Manpower?

Volg dit bedrijf

MANPOWER 

 

Visie

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie.

Geschiedenis

Vanaf de opening van het eerste interimkantoor in Milwaukee in de VS in 1948, tot de oprichting en uitbouw van onze vier merken als antwoord op de Human Age: ManpowerGroup zet al meer dan 65 jaar de krijtlijnen uit in de veranderende wereld van werk en HR.

Facts & figures

ManpowerGroup is één van de wereldspelers op het vlak van HR. Met vestigingen in niet minder dan 82 landen, 27.000 werknemers en 400.000 klanten zetten we wereldwijd 348 mensen aan het werk… per minuut! Zo zorgen we onafgebroken voor innovatieve oplossingen in de wereld van werk.

Manpower

Gemeenschappenlaan 110, 1200 Woluwe-Saint-Lambert

Routebeschrijving
Grotere kaart weergeven
Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 7 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Engels

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Logistiek management' jobs in Leuven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.