Terug naar zoekresultaten Vorige

10 van 10

ASAP TalentXperts Limburg

Controller

ASAP TalentXperts Limburg | Hasselt | Onbepaalde duur, Voltijds

Nog 7 dagen om te solliciteren

TrendMiner, een Software AG bedrijf, is in volle bloei. TrendMiner is gespecialiseerd in software analytics waarbij ze inzetten op analyse, monitoring en voorspelbaarheid van data. Ze zijn steeds op zoek naar ambitieus en enthousiast talent! Momenteel staat TrendMiner open voor een gedreven Accountant op het kantoor in Hasselt (Corda Campus).

Ben jij cijfergedreven én nieuwsgierig naar de laatste nieuwe technologieën? Aarzel dan niet en lees zeker en vast verder.

Controller

Functieomschrijving

Wat verwachten wij?
Jouw hoofdverantwoordelijkheid bestaat uit het dagelijks management van het TrendMiner admin team (3 collega’s). De stuurt de dagelijkse accounting taken aan voor TrendMiner en houdt rekening met Software AG deadlines, templates en standaarden. Je werkt graag grondig en je staat bijgevolg in voor de kwaliteitscontrole. Als eerste aanspreekpunt speel je een sleutelrol in het contact met de externe boekhouder. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende:
  • Garanderen dat de Software AG tools, systemen en processen gerespecteerd en waar nodig geïntroduceerd worden;
  • Voorbereiding en organisatie van de BTW- en belastingaangifte;
  • Procedures voor bankafschriften, kredietkaart en kostenposten stroomlijnen;
  • Ondersteuning van processen m.b.t. budgettering, voorspelbaarheid en kostenberekening;
  • Het bedrijf ondersteunen in omzetverantwoording;
  • Ad-hoc rapportages voorzien.

Profiel

Zijn wij op zoek naar jou?
Ja! Als je in het bezit bent van een Bachelor of Master diploma met min. 5 jaar ervaring in accounting en controlling. Kennis van IFRS en SAP FI-SD is een groot pluspunt. Omwille van de internationale omgeving, is het belangrijk dat je kennis van het Nederlands en Engels op punt staat. Een basis in het Frans is voldoende om je verstaanbaar te maken bij enkele collega’s. Bovendien heb je diepgaande kennis van de geldende accountancy principes en procedures.

Verder zijn we op zoek naar een gedreven, dynamische collega die graag zelfstand werkt in een team van experten. Kwaliteitsvol werk afleveren en fouten maximaal vermijden vind je bovendien belangrijk. Je bent flexibel en begrijpt de noden van het bedrijf, waarbinnen je je werk efficiënt organiseert

Aanbod

Wat kan jij verwachten?
Bij TrendMinder werk je samen met ambitieuze, creatieve en enthousiaste collega’s. Tijdens de lunchpauze krijg je de kans om mekaar beter te leren kennis in de chill ruimte, tijdens een spelletje kickeren of al zonnend op het dakterras. Bij TrendMiner geniet je van meer dan 50 jaren kennis en ervaring van Software AG, in een kleine en dynamische entiteit. Natuurlijk bieden zij jou ook een interessant salaris aan (basis en flexibel verloond) met maaltijdcheques en pensioen voordelen.

Word jij onze nieuwste TrendMiner collega?
Verspil geen tijd… en contacteer ons jouw CV via Jolien.Bouchet@TalentXperts.be. Ik kijk er alvast naar uit om jou te ontmoeten!

Jolien Bouchet
jolien.bouchet@talentxperts.be
089/20.14.80
TalentXperts dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen.

Interesse?

Word jij onze nieuwste TrendMiner collega?
Verspil geen tijd… en contacteer ons jouw CV via Jolien.Bouchet@TalentXperts.be. Ik kijk er alvast naar uit om jou te ontmoeten

Jolien Bouchet
jolien.bouchet@talentxperts.be
089/20.14.80

TalentXperts dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen.
Hasselt

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 7 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Nederlands, Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Controlling' jobs in Hasselt meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.