Terug naar zoekresultaten

1 van 66

Volgende

CONTINUOUS IMPROVEMENT MANAGER

* Nationale tewerkstelling
* Procesverbeteringen in de logistieke sector
* Six Sigma opleiding

Hays Zaventem | Brussel | Onbepaalde duur, Voltijds

Nog 6 dagen om te solliciteren

Hays Purchasing & Logistics Zaventem is op zoek naar een flexibele en gedreven Continuous Improvement Manager. Onze klant is de marktleider in de toelevering van kantoormateriaal en allerhande toebehoren naar andere bedrijven toe. Zij werken uitsluitend B-to-B en beschikken over een goed logistiek netwerk, een uitgebreid product gamma en verschillende regionale distributie centrums.

CONTINUOUS IMPROVEMENT MANAGER

Functieomschrijving

In deze rol als Continuous Improvement Manager ben je verantwoordelijk voor allerlei verbetering projecten met oog op een hogere efficiëntie en mogelijke kosten besparing. De eerste 2 jaar ligt de focus vooral op de logistiek, daarna komen ook andere departementen aan bod zoals Sales, IT en Marketing. Het is de bedoeling dat je flexibel bent want zo is er geen vaste plaats van tewerkstelling voorzien. Dit daar ze verschillende lokale distributie centra hebben. Je zal verder dienen te pendelen tussen Luik en het hoofdkantoor in Berchem. Vanzelfsprekend krijg je de vrijheid om zelf je agenda in te plannen in functie van de prioriteiten. Voor deze boeiende functie zoeken we iemand luistervaardig en communicatief. Dit op alle niveaus, zowel horizontaal als verticaal dus en iemand die zowel met de mensen op de vloer als met het directie comité spreekt. Daarnaast iemand die eerder bottom up, dan top down zal werken.

Profiel

Qua profiel kan je zeker beschikken over een gedegen ervaring binnen het continuous improvement gebeuren, dit bij voorkeur in de logistiek sector. In dit kader kan je ook een relevante opleiding voorleggen, idealiter een Black belt in Lean Six Sigma. Je kan je verder vlot uitdrukken in het Nederlands, het Frans en het Engels. We zoeken een echte leider die met creatieve ideeën en werkbare oplossingen komt. Die bovendien in staat is om richting te geven, maar die bijvoorbeeld geen vast team zal aansturen. Een manager die een sterke invloed binnen de organisatie kan uitoefenen en een echte impact op de business en de resultaten kan hebben. Iemand die in staat is om goed te netwerken binnen alle geledingen van de firma en heel zelfstandig kan werken.

Aanbod

Onze klant biedt je een uitdagende en verantwoordelijke functie in een dynamische omgeving. Ze hebben de ambitie om de toonaangevende speler te blijven binnen hun branche en willen daarom echt in jou investeren. Vandaar bieden ze je ook een vast contract aan met een goed salaris en bijkomende extra legale voordelen.


Heb je interesse in functie reageer dan onmiddellijk of wens je meer te weten te komen neem dan zeker contact op met Dries Serré van Hays Purchasing & Logistics Zaventem.

Interesse?

Hays Zaventem
Dries Serre
02 709 84 26
Belgicastraat 3, Bus 5, 1930 Zaventem, Belgie
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 6 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Minstens 5 jaar ervaring
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Logistiek management' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.