Terug naar zoekresultaten

Continuous improvement engineer - regio Wevelgem

427745540

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Continuous improvement engineer - regio Wevelgem

Functieomschrijving

Voor onze klant in West-Vlaanderen (Kortrijk) zijn wij op zoek naar een Improvement Engineer. Als verbeteringsingenieur sta je in voor het maken van analyses binnen de productie, het formuleren van verbeteringsvoorstellen & het uitwerken van de implementatie ervan zodat er resultaten zijn op vlak van kwaliteit en kwantiteit. Functiebeschrijving: Door het uitvoeren van technische analyses en het formuleren van voorstellen verzeker je dat er kwalitatieve en kwantitatieve verbeteringen worden uitgevoerd aan de processen van de installaties. Je werkt verscheidene projecten uit en neemt de verantwoordelijkheid op voor de implementatie ervan in de productieafdelingen zodat de resultaten en de kwaliteit verbeteren. Voor de uitvoering van je projecten houd je uiteraard rekening met de voor- en nadelen en met de kostprijs. Je bent verantwoordelijk voor de coordinatie en de organisatie van verschillende verbeteringsactiviteiten in overeenstemming met de prioriteiten en de competenties van elke medewerker binnen de organisatie. Je staat in voor het ontwerp van specifieke machineonderdelen om bestaande installaties aan te passen aan de nieuwe producten/noden. Je communiceert intern over de status van uw projecten. Je houdt je eigen kennis up-to-date aangaande de evolutie en ontwikkelingen binnen productie.

Profiel

De witte raaf kan zich in onderstaand profiel vinden: Je bent een industrieel ingenieur / master in de chemie, elektromechanica, automatisatie,... Je bent een schoolverlater of een kandidaat met een eerste werkervaring en je zoekt een heel uitdagende job. Je bent heel ambitieus en hands-on ingesteld. Je bent resultaatgericht en stressbestendig. Je bent flexibel, leergierig en je hebt een sterke interesse in projectontwikkeling. Je spreekt zeer goed Nederlands en Engels en beschikt over de nodige kennis van het MS Office pakket.

Aanbod

Je komt terecht in een hoogtechnologische omgeving die op zoek is naar een young potential die zichzelf op verscheidene projecten zal kunnen bewijzen. Je krijgt een heel verantwoordelijke functie aangeboden waarbij je jezelf zal kunnen ontplooien en de kans zal krijgen om je binnen de firma op te werken. Je krijgt onmiddellijk een vast contract aangeboden met een mooi loonpakket en extra legale voordelen. Interesse? Stuur dan graag jouw persoonlijk CV naar gent.technics@ago.jobs

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 25 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Technicus methode, proces en planning' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.