Terug naar zoekresultaten

Consultant Testing & Assessment

327134320

Via AGO Jobs & HR

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Consultant Testing & Assessment

Functieomschrijving

Ago gaat op zoek naar een consultant voor onze divisie Testing en Assessment. Je zal voornamelijk instaan voor: Begeleiden van testings en assessments als co- of leadassessor, Objectief en neutraal beoordelen van kandidaten, Afnemen van competentiegerichte diepte-interviews, Uitschrijven van uitgebreide en genuanceerde rapporten, Opmaken competentiematrices aan de hand van functiebeschrijvingen, intakes bij klanten,... Opvolging: feedback naar en van klanten, eventuele feedback aan kandidaten, Planning en organisatie: testings en assessments plannen van A tot Z.

Profiel

Je bent Authentiek, Gedreven en Optimistisch, beschikt over een masterdiploma en kan terugblikken op een tweetal jaar ervaring als Assessor? Dan ben jij waarschijnlijk onze kandidaat!
Je hebt eigen vervoer en bent bereid om assessments af te nemen op verschillende locaties (bij klanten of in de kantoren van Ago) in Vlaanderen.
Als je ervan overtuigd bent dat je ook over volgende competenties beschikt, aarzel dan niet om te solliciteren: Sterk communicatief vermogen, schrijfvaardig en taalgevoelig, analytische/kritische blik, concentratievermogen, multitasker, stressbestendigheid, creatief/autonoom kunnen werken, voldoende assertief, objectiviteit/neutraliteit/professionaliteit kunnen bewaren, flexibiliteit.

Aanbod

Je komt terecht in een jong en dynamisch team en je krijgt de mogelijkheid om onze sterk groeiende divisie Testing en Assessment te helpen uitbouwen vanuit een gevarieerde en voltijdse functie (40u/week) met als (hoofdzakelijke) tewerkstellingsplaats De Pinte. Tevens ontvang je een marktconform salaris en geniet je van tal van voordelen.

Ben jij onze kandidaat?
Aarzel dan niet en neem onmiddellijk contact op met Delphine Delrue via volgende gegevens:
e-mail: delphine.delrue@ago.jobs (stuur zeker je CV motivatiebrief)
GSM: 0479 90 37 12
Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Ago Hr

Alle jobs Rekrutering & selectie

Populaire jobs in Rekrutering & selectie:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

  • Functietype: Rekrutering & selectie
  • Sector: Dienstverlening en Human Resource
  • Kortrijk (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Rekrutering & selectie' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.