Terug naar zoekresultaten Vorige

9 van 9

CONSULTANT TESTING EN ASSESSMENT AGO JOBS&HR

460361869

AGO Jobs & HR | De Pinte | Interim, Voltijds

Staat 16 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

CONSULTANT TESTING EN ASSESSMENT AGO JOBS&HR

Functieomschrijving

AGO Jobs & HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor de verdere uitbreiding van onze Testing & Assessment divisie gaan wij momenteel op zoek naar een Consultant Testing & Assessment. Je zal voornamelijk instaan voor: - Begeleiden van testings en assessments als co- of leadassessor, - Objectief en neutraal beoordelen van kandidaten, - Afnemen van competentiegerichte diepte-interviews, - Uitschrijven van uitgebreide en genuanceerde rapporten, - Opmaken van offertes en competentiematrixen aan de hand van functiebeschrijvingen, intakes bij klanten,... - Opvolging: feedback naar en van klanten, eventuele feedback aan kandidaten, - Planning en organisatie: testings en assessments plannen van A tot Z in ons assessment center in De Pinte, of eventueel op locatie bij de klant zelf.

Profiel

- Master- of bachelordiploma in HR, Psychologie of Bedrijfsmanagement.
- Je hebt minimum 2 jaar ervaring in het uitvoeren van assessments en development centers of je hebt een sterke achtergrond in HR.
- Je bent een vlotte communicator, dit zowel mondeling als schriftelijk.
- Je werkt gestructureerd en nauwkeurig en volgt graag projecten op van A- Z.
- Je hebt een analytische en kritische blik en bezit een sterk concentratievermogen.
- Je schrijft en spreekt vlot Nederlands en hebt daarbij ook een goede kennis van het Frans.
- Je bent flexibel om, afhankelijk van de opdracht, in ons assessment center in De Pinte te werken of op locatie te werken bij één onze opdrachtgevers.

Wij zoeken dus een sterke multitasker die stressbestendig is en bovendien graag creatief en autonoom wenst te werken. Daarbij ben je voldoende assertief en neutraal en ben je steeds professioneel.

Aanbod

Je komt terecht in een dynamisch team waarbij je de mogelijkheid krijgt om onze sterk groeiende divisie Testing & Assessment te helpen uitbouwen vanuit een gevarieerde en voltijdse functie (40u/week) met als (hoofdzakelijke) tewerkstellingsplaats De Pinte.
Bij AGO Jobs&HR kom je terecht in een no-nonsense, groeiende en ambitieuze onderneming waar je de ruimte krijgt voor authenticiteit en zelfontplooiing. Wij begeleiden onze nieuwe medewerkers met een on-boarding traject en zorgen op die manier voor een optimale medewerkersbeleving.
Wij bieden jou een aantrekkelijk verloningspakket, extra legale voordelen (o.a. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, ...) en 12 ADV dagen.

Ben je een echte people person, beschik je over het AGO DNA en heb je zin om deel uit te maken van ons ENTHOUSIAST team? Mail dan snel je kandidatuur en cv naar recruitment@ago.jobs of bel 056 23 66 13 voor meer informatie.

Benieuwd hoe het is om bij AGO Jobs&HR te werken?
Volg nu @werkenbijago op Instagram en werp een blik achter de schermen!

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR HR Recruitment
Wolvenstraat 23
8500 HR Recruitment
Tel.: 056 23 66 13
Email: recruit
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Opleiding en training
  • Sector: Dienstverlening en Human Resource
  • De Pinte (standplaats)
  • Alle vacatures via Ago Hr

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Opleiding en training' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.