Terug naar zoekresultaten

Consultant Talent Management

Organisational Talent Management Projects

Via Hudson Belgium NV | Sint-Lambrechts-Woluwe | Onbepaalde duur, Voltijds

Hudson is de marktleider in HR-dienstverlening. Steeds meer bedrijven investeren in het talent van hun medewerkers. Onze afdeling Organisational Talent Management is de voorbije jaren sterk uitgebreid en ondersteunt klanten bij de ontwikkeling van hun HR-strategie en HR-beleid. HR-processen en -systemen moeten het talent van medewerkers kunnen aantrekken, ontwikkelen en behouden. Onze Hudson-consultants hebben een sterke ervaring en methodologie opgebouwd op het gebied van functieclassificatie met een eigen wegingsmethodologie (5+1 compass®), en begeleiden klanten met het uitwerken of optimaliseren van hun performance- en competentiemanagementbeleid. Daarnaast heeft Hudson een ijzersterke reputatie binnen de Belgische markt op het gebied van salarisbenchmarks en strategisch verloningsbeleid. Samen met de Vlerick Business School heeft Hudson een leerstoel rond "Managing Talent of the Future', waar via onderzoek en praktijkervaring nieuwe loonmodellen voor de toekomst worden ontwikkeld en toegepast. Vorig jaar kende deze Hudson-afdeling opnieuw een mooie groei die zich doorzet in 2018. Daarom zijn we op zoek naar HR-talent met zin voor ondernemerschap om het team te versterken.

 

 

Ter ondersteuning van ons team in Brussel zijn we op zoek naar een (m/v)

 

CONSULTANT TALENT MANAGEMENT

Consultant Talent Management

Functieomschrijving

Je maakt deel uit van een groep van Talent Management Consultants die rapporteren aan een managementteam en vooral werken op projecten voor klanten.

 

 • Als Consultant maak je een grondige analyse van de klantenbehoefte en zoekt je de meest kwalitatieve oplossing. Je hebt een gevarieerd takenpakket: Je staat in voor het geven van competentieworkshops, de opmaak van functiebeschrijvingen op basis van interviews of workshops, het wegen van functies aan de hand van onze intern ontwikkelde en competentiegerelateerde functiewaarderingsmethodiek (5+1 COMPAS®), het uittekenen van een functieclassificatiemodel, het uitvoeren van compensation & benefitsprojecten, etc. Binnen ons team zal je werken op projecten in functieclassificatie, competentie-en performance management, strategisch HR-en organisatieadvies en beloning.
 • Je houdt van klantencontacten en je stelt alles in het werk om een uitstekende klantenservice te garanderen. Je wordt getypeerd door jouw pragmatische aanpak en zin voor kwaliteit en professionaliteit. Jouw flexibiliteit, jouw analytische geest en jouw teamgerichtheid zijn onontbeerlijk voor deze job.

Profiel

 • Je beschikt over een Master en je hebt minimum een 2-tal jaar relevante werkervaring in een HR-functie, als business Consultant of Analist, of een andere relevante business ervaring in de industrie. Je bent vlot meertalig.
 • Hudson doet niet zomaar aan Talent Management. Je krijgt een grondige opleiding in onze reward-, jobgrading- en competentiemethodiek en al onze consultants worden ingewijd in onze Hudson methodologie. Je leert er niet alleen de organisatie beter door kennen, je ontmoet ook collega's uit andere teams en je leert de rijkdom kennen van de instrumenten die binnen onze organisatie ontwikkeld zijn.

Aanbod

Interesse om te werken in een vooraanstaand consultancybureau met grote ambities?

 

 

Stuur dan vandaag nog je CV en sollicitatiebrief met vermelding van referentienummer BE766816 naar hr.careers@jobs.hudson.com

 

Hudson t.a.v. Sarah Schietecatte

Moutstraat 56 l 9000 Gent

Tel 09 242 54 24 l Fax 09 221 23 55 l E-mail hr.careers@jobs.hudson.com

Deze job wordt niet langer aangeboden.
Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

 • Functietype: HR consultancy
 • Sector: Dienstverlening en Human Resource
 • Sint-Lambrechts-Woluwe (standplaats)
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
 • Minstens 2 jaar ervaring
 • Nederlands, Engels, Frans

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'HR consultancy' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.