Terug naar zoekresultaten
EVConsult

Consultant Sustainable Mobility (voltijds)

Bij EVConsult

Staat 26 dagen op Jobat.be

EVConsult is een strategisch adviesbureau dat vanuit Antwerpen en Amsterdam wereldwijd werkt aan het versnellen van duurzame mobiliteit. Bij EVConsult geloven we in elektrisch vervoer, waarbij duurzaamheid, onafhankelijkheid en een schone leefomgeving voor ons centraal staan. We lopen voorop in onze markt en daar zijn we trots op. Ga jij verder waar anderen stoppen en heb je een inhoudelijke drive om de introductie van elektrisch vervoer te versnellen? Dan hebben we een match.

Consultant Sustainable Mobility (voltijds)

Functieomschrijving

100% elektrisch vervoer: ook jouw doel
We voorzien private en publieke partijen van strategisch advies, marktanalyses en projectmanagement op gebied van o.a. laadinfrastructuur, smart grids en duurzame energieopwekking. Een voorbeeld: je adviseert een vervoersbedrijf over hoe zij volledig over kunnen gaan naar elektrische bussen en denkt mee over de laadinfrastructuur in de overvolle, openbare ruimte. Je stemt de aanpak af met de opdrachtgever, verzamelt kennis bij je collega’s Ruud, Roos en
Laurens en werkt de business case uit. Het resultaat is een concrete strategie of plan van aanpak, waarmee jijzelf of de opdrachtgever aan de slag kan. Iedere dag komen wij zo een stap dichterbij ons doel: 100% elektrisch vervoer. Je zal werken vanuit ons kantoor in Antwerpen, waarbij de focus op de Belgische markt ligt.

Profiel

Je ziet kansen die anderen niet zien en gelooft in de mogelijkheden van duurzame mobiliteit en
energie. En verder:
• Je hebt je universitaire opleiding afgerond en hebt 3-5 jaar relevante werkervaring.
• Je neemt initiatief en bent proactief.
• Je enthousiasme is aanstekelijk.
• Je bent analytisch en resultaatgericht.
• Een werkreis naar China, Londen of Delhi: prima!
Een technische achtergrond is een voordeel, maar geen vereiste.

Aanbod

Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, krijg jij de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te helpen ons bedrijf verder uit te bouwen. Wij zijn een adviesbureau dat kwaliteit levert en een betrouwbare sparringpartner voor onze klanten is. Een hecht team van 17 collega’s die
elkaar iedere dag uitdagen het beste uit zichzelf te halen. We zijn scherp en eerlijk naar elkaar, want we geloven dat we alleen op die manier tot het beste resultaat komen. Dat heeft ervoor gezorgd dat wij het nummer 1 adviesbureau zijn in onze sector. Natuurlijk zijn er ook legendarische uitjes. Denk aan: zeilen bij Muiden, stappen in Antwerpen, een weekend skiën in de Alpen of een uit de hand gelopen vrijdagmiddagborrel.
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 13 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Minstens 5 jaar ervaring

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Supply chain, Sales binnendienst' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.