Terug naar zoekresultaten
KTBA Belgium

Consultant Quality Assurance / kwaliteit

Regio Antwerpen, Vlaams-Brabant, Limburg

Bij KTBA Belgium

Nog 7 dagen om te solliciteren

KTBA Belgium is een snelgroeiende consultancy organisatie. Samen bouwen we verder aan die groei. De open en informele werksfeer zorgt ervoor dat iedereen gehoord wordt. Wij vinden het belangrijk dat we blijven leren. Zowel in de praktijk als van elkaar. Er zijn inhoudelijke colleges, er is een kenniscentrum en vier keer per jaar komen we met alle 180 collega’s samen tijdens de People in Food-dagen. Tijdens deze dagen gaat het om ontmoeten, kennis delen en vooral ook goede momenten beleven. We zijn er zeker van dat KTBA hierin UNIEK is! Daarnaast is het bijzonder om met zo veel collega’s samen te werken die allemaal een passie voor QA en voedselveiligheid delen.

Consultant Quality Assurance / kwaliteit

Functieomschrijving

Elk dag is anders. Je werkt op locatie voor verschillende voedingsmiddelenbedrijven, nu een klein artisanaal bedrijf, dan een multinational, daardoor is er veel diversiteit in je werk. In het ene project ben je verantwoordelijk voor het opzetten, implementeren en onderhouden van kwaliteitssystemen. Bij een volgende project vervang je de QA manager. Het kan voorkomen dat je een langere tijd bij één klant actief bent omdat er een specialistisch vraagstuk ligt. Je hebt steeds een brede kijk en weet de potentiële commerciële kansen te herkennen en te signaleren.

KTBA zorgt er altijd voor dat de opdracht die je uitvoert aansluit op je interesses, je kennis en ervaring.

Profiel

Je hebt een bachelor- of een masterdiploma richting voedingsindustrie of gelijkwaardig en minimaal vier jaar relevante werkervaring binnen de food of feed industrie. Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift. Kennis van het Frans is een zeer groot pluspunt.
Je voelt je prettig in een zelfstandige rol en staat stevig in je schoenen. Je kan goed luisteren, doorvragen en zaken schematisch weergeven. Als consultant moet je als een projectleider inhoudelijke vraagstukken oplossen en mensen motiveren en meekrijgen. Voor de functie is het een vereiste dat je in het bezit bent van een geldig rijbewijs en bereid bent om je te verplaatsen.

Aanbod

Bij KTBA beloven we je een dynamische functie met veel verantwoordelijkheid en waar het evenwicht tussen werk en privéleven wordt gerespecteerd. Wanneer jij in dienst treedt zullen wij samen met jou een persoonlijk inwerkprogramma opstellen. We bekijken samen waarin wij jou kunnen begeleiden zodat je als consultant zelfstandig en efficiënt aan de slag kan. Het marktconform salaris wordt aangevuld met een bedrijfswagen, laptop, smartphone, hospitalisatie- en groepsverzekering, maaltijdcheques, ecocheques alsook een persoonlijk opleidingsbudget!

 

Deze functie kan ook uitgeoefend worden in het stelsel van de vierdagenweek.

Vlaams-Brabant,Midden-Limburg (Hasselt - Genk),Tienen,Limburg,Asse,Antwerpen & Haven,Aarschot - Diest,Geel - Herentals,Turnhout,Zuid-Limburg (Sint-Truiden -Tongeren),Vilvoorde - Zaventem,Mechelen - Lier,Halle,Noord-Limburg (Lommel - Maaseik),Leuven,Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 7 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Quality manager
  • Sector: Grondstoffen, Landbouw en Voeding
  • Diverse regio's, België
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Minstens 2 jaar ervaring
  • Nederlands, Engels, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Deeltijds of voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Quality manager' jobs in Vlaams-Brabant, Midden-Limburg (Hasselt - Genk), Tienen, Limburg, Asse, Antwerpen & Haven, Aarschot - Diest, Geel - Herentals, Turnhout, Zuid-Limburg (Sint-Truiden -Tongeren), Vilvoorde - Zaventem, Mechelen - Lier, Halle, Noord-Limburg (Lommel - Maaseik), Leuven, Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.