Terug naar zoekresultaten

1 van 7

Volgende
Boerenbond & Landelijke Gilden

Consulent tuinbouw

provincies West- en Oost-Vlaanderen

Bij Boerenbond & Landelijke Gilden

Nog 7 dagen om te solliciteren

Boerenbond & Landelijke Gilden is een toonaangevende organisatie voor de land- en tuinbouw en voor het platteland.  Meer dan 200 bekwame en gemotiveerde medewerkers engageren zich voor kwaliteitsvolle belangenbehartiging, dienstverlening, vorming en voorlichting. Boerenbond ijvert voor een duurzame landbouw en gaat daartoe de dialoog aan met iedereen die hiervoor belangstelling heeft.
 
Boerenbond groepeert boeren en tuinders in regionale afdelingen en per sector om hen te informeren over en te begeleiden in streek- en sectordossiers en actuele vorming aan te bieden. Samen met de verkozen bestuursleden werkt een uitgebreid netwerk van consulenten aan de versterking van de land- en tuinbouwsector, aan het verhogen van de maatschappelijke impact en aan een bedrijfszekere regelgeving.
 
Ter ondersteuning van deze syndicale werking zoeken we  voor de provincies West- en Oost-Vlaanderen  een voltijdse (m/v) consulent.
 

Consulent tuinbouw

Functieomschrijving

Je groeit uit tot een sectorspecialist glasgroententeelt. Je coördineert mee de sectorale belangenbehartiging en realiseert een aangepaste voorlichting en beroepsvorming in deze sector. Je richt je hierbij naar de specifieke noden en actuele thema’s voor deze ledengroep. Je begeleidt en ondersteunt mee de regionale en provinciale tuinbouwafdelingen.

Profiel

Wij zoeken bij voorkeur een master in de biowetenschappen, liefst met ervaring en/of bijzondere affiniteit met de tuinbouw. Je kan zowel organisatorisch als inhoudelijk zelfstandig werken. De landbouwactualiteit boeit je zodanig dat je je blijvend wil bijscholen en je kennis aan anderen wil overdragen.  Je beschikt over goede sociale - en communicatievaardigheden en bent bereid regelmatig avondwerk te presteren.
 

Aanbod

Je krijgt een passend loon aangevuld met bijkomende voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering en leasewagen. Bovenal krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen in een boeiende sector en organisatie met veel vrijheid in de werkorganisatie.
West-Vlaanderen,Oost-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 7 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Landbouwkundig adviseur en technicus
  • Sector: Grondstoffen, Landbouw en Voeding
  • West-Vlaanderen
  • Oost-Vlaanderen
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
  • Minstens 2 jaar ervaring
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Landbouwkundig adviseur en technicus' jobs in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.