Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 4

Volgende
Accent

Communicatie marketeer

Accent | West-Vlaanderen | Voltijds

Staat 18 dagen op Jobat.be

We zijn momenteel op zoek naar een communicatie marketeer om het Accent marketingteam te versterken vanuit het Accent Support Center. Het wát? Het Accent Support Center is de hoofdzetel van Accent en ligt in het pittoreske Roeselare wat je naast een filevrije route ook de mogelijkheid biedt om over de middag een frisse neus te halen. Je komt terecht in een bedrijf dat de omvang heeft van een internationale groep maar de authenticiteit van een echte West-Vlaamse onderneming weet te bewaren. Een open cultuur een dynamische omgeving en steeds op zoek naar vernieuwing en innovatie.

Communicatie marketeer

Functieomschrijving

Hoe ziet een doordeweekse dag van onze communicatie marketeer eruit? Jij bent verantwoordelijk voor de interne communicatie en alles wat daarbij komt kijken. Daarnaast zal je ook fungeren als aanspreekpunt voor onze medewerkers uit Wallonië. Concreet ziet jouw takenpakket er zo uit: ? Je maakt de interne communicatieplanning op en waakt erop dat die nauwkeurig wordt opgevolgd. Je benut hierbij alle mogelijke communicatiekanalen: ons intranet e-mail sms? ? Je zorgt ervoor dat de missie visie en waarden van het bedrijf gerespecteerd worden in alle communicaties. ? Als tweetalige communicatiespecialist coördineer jij alle Franse vertalingen met het vertaalbureau en vertaal je geregeld ook zelf korte teksten die snel de deur uit moeten. ? Ook bijdragen aan en aanwezig zijn op seminaries en evenementen behoort tot jouw takenpakket. Op die manier kan je van alle verschillende aspecten van marketing proeven. Oh ja hopelijk schrikken hippe festivals je niet af want sinds 2018 zijn we HR-partner van enkele grote namen? Als we dan toch een minpuntje moeten meegeven: we flirten graag met onmogelijke deadlines die wij mogelijk maken. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Je werkt namelijk nauw samen met de twee andere marketeers in het communicatieteam én met de rest van de marketingafdeling.

Profiel

En jij bent?

Als waakhond van al onze interne communicatie spreekt het voor zich dat jij over de volgende eigenschappen beschikt:
? Tweetalig: aangezien Accent zowel in Vlaanderen als Wallonië actief is worden al onze communicaties zowel in het Nederlands als in het Frans opgemaakt.
? Een scherpe pen: als interne communicatiespecialist moet je dagelijks wervelende teksten schrijven. Jouw copywriting skills zijn on fleek!
? Creatief en strategisch: bij het opstellen van jouw communicatieplanning denk je graag out of the box maar je waakt er tegelijk op dat de Accent identiteit gerespecteerd blijft.
? Gestructureerd: een communicatiefunctie brengt ook wat administratieve taken met zich mee maar voor een organisatietalent als jij vormt dit geen enkel probleem.
? Proactief: je gaat zelf actief op zoek naar leuke onderwerpen en hebt voldoende voeling met de nieuwswaarde van de topics die andere mensen aanbrengen.
? Flexibel en stressbestendig: externe verplaatsingen schrikken jou niet af. Integendeel je vindt het verrijkend om je onder de mensen te begeven en zo te voelen wat er leeft in de field.

Een marketingachtergrond is een must relevante en buitenlandse ervaring zeker een pluspunt.

Aanbod

Wat mag je van ons verwachten?

Je komt terecht in een fantastisch 15-koppig marketingteam dat bestaat uit verschillende digital super heroes grafische wizards en allround marketingtovenaars. Je rapporteert rechtstreeks aan de Marketing Team Manager. Waarop kan je daarnaast nog rekenen?

? Een dynamische werkomgeving: elke middag lunchen we samen met de collega?s in een gezellige lounge waar we nadien ook nog een partijtje pingpong kunnen spelen. Move over Google!
? Interne en externe opleidingen: wij zorgen ervoor dat jij nog sterker wordt in jouw expertisedomein.
? Niet minder dan 32 verlofdagen: begin al maar te dromen welke bestemmingen je straks kunt afvinken op je bucket list (wel enkel als je belooft om nadien ook terug te keren).
? Flexibele werkuren: bad hair days vormen dus nooit nog een probleem voor jou.
? Een motiverend salarispakket: jij kiest volledig zelf of je nu gaat voor een wagen een tankkaart een hospitalisatie- of groepsverzekering nóg meer vakantiedagen? Ons flex plan biedt jou de mogelijkheid om zelf je prioriteiten aan te geven.
Heb je zin om met ons op avontuur te gaan? Dan hebben we al een eerste opdracht voor jou! Haal die scherpe pen boven en overtuig ons van je copywriting skills met je motivatiebrief. Wie weet behoor jij dan binnenkort wel tot het leukste marketingteam van Roeselare en omstreken!

Interesse?

VG13/BUO
West-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 10 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Lager onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Journalistiek' jobs in West-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.