Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 3

Koninklijk Limburgs Apothekers Verbond (KLAV)

Communicatie-expert

Koninklijk Limburgs Apothekers Verbond (KLAV) | Hasselt | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 16 dagen op Jobat.be

KLAV, het Koninklijk Limburgs Apothekers Verbond, is een beroepsvereniging voor apothekers uit Limburg maar ook daarbuiten. KLAV ondersteunt haar klanten en leden met een uitgebreid dienstenaanbod. Zo organiseren we opleidingen, behartigen we de belangen van onze leden en geven we administratieve en inhoudelijke ondersteuning. 

Communicatie-expert

Functieomschrijving

Ben je gepassioneerd door communicatie en heb je een vlotte pen? Hebben social media geen geheimen voor jou? Ben je bovendien erg geïnteresseerd in gezondheidszorg?
Dan ben je de communicatieve duizendpoot die we zoeken!

Sterke content creëren op maat van diverse doelgroepen is jouw ding. Je draagt bij tot het geïntegreerd jaarlijks communicatieplan en staat in voor de uitvoering ervan. Je verzorgt de (eind)redactie en de opvolging van allerhande communicatieproducten. Je schrijft artikels voor nieuwsbrieven en magazines, stelt wervende uitnodigingen op en beheert de website. Je stelt een social media-strategie op en waakt over de uitvoering daarvan. Je persberichten verspreid je via een uitgebreid netwerk van contacten om het grote publiek te bereiken. Je volgt de vakpers op en speelt daar proactief op in.
Daarnaast draag je ook je steentje bij tot de interne communicatie en hou je bijvoorbeeld het intranet up-to-date.

Je maakt deel uit van het expertise- en communicatieteam en werkt nauw samen met collega’s van andere diensten. Zo stel je bijvoorbeeld communicatieplannen op voor verschillende projecten van andere diensten en waak je mee over de uitvoering daarvan.

Profiel

Je hebt een bachelor- of masterdiploma in Communicatie, Marketing, talen of Journalistiek. Daarnaast heb je bij voorkeur al enkele jaren ervaring in een communicatiefunctie.

Je kan je inleven in de praktijkomgeving van KLAV en haar doelgroepen: apothekers, andere zorgverleners, patiënten en het grote publiek. Je bent erg geïnteresseerd in de gezondheidszorgsector.

Je hebt een passie voor taal en een vlotte pen. Je bent sterk in mondeling en schriftelijke communicatie, zowel in het Nederlands als in het Frans. Je communiceert helder, motiverend én taalkundig correct. Je denkt innovatief over communicatie-uitdagingen en volgt de nieuwste ontwikkelingen en trends in het communicatie-landschap op de voet.

Je stelt hoge eisen aan jezelf en aan het werk dat je aflevert. Je hebt oog voor detail en werkt nauwkeurig. Tijdsdruk en deadlines schrikken je niet af, maar geven je energie. Je bent leergierig en nieuwsgierig en houdt van uitdagingen. Je kan zelfstandig taken tot een goed einde brengen, maar je bent ook een echte teamplayer.

MS Office en Sharepoint hebben geen geheimen voor jou. Je hebt ervaring met CMS-systemen en hebt een uitgebreide kennis van social media. Kennis van en/of ervaring met grafisch werk, lay-out en video is een pluspunt - zodat je zelf content kan creëren of externe partners mee kan opvolgen.

Aanbod

Je krijgt een contract van onbepaalde duur, met een aantrekkelijk loon aangevuld met extralegale voordelen.
We bieden een gevarieerde en uitdagende job in een informele en enthousiaste werksfeer. Je komt terecht in een dynamisch en leuk team, waar er ruimte is om je eigen ideeën concreet uit te werken. Daarnaast zijn er uitgebreide interne en externe opleidingsmogelijkheden.
De combinatie tussen werken vlakbij huis en de flexibele werktijdregeling zijn een grote troef voor een haalbare combinatie tussen werk en privé.

Is deze job jou op het lijf geschreven?

Bezorg je CV en motivatiebrief dan zo snel mogelijk aan Karolien Delnat (karolien.delnat@klav.be). Je kan reageren tot en met 30 april.

Interesse?

Is deze job jou op het lijf geschreven?
Bezorg je CV en motivatiebrief dan zo snel mogelijk aan Karolien Delnat (karolien.delnat@klav.be). Je kan reageren tot en met 30 april.
 
Hasselt

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 24 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Minstens 2 jaar ervaring
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Pr & bedrijfscommunicatie' jobs in Hasselt meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.