Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 12

Volgende

COMMERCIËLE PROJECTMANAGER - WINDENERGIE

* Business Development
* Windenergie
* Nationale functie

Aspiravi | Kortrijk | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 5 dagen op Jobat.be

Voor onze klant Aspiravi zijn wij vanuit Hays Sales Gent momenteel op zoek naar een Projectmanager Windenergie. Onze klant is al meer dan 15 jaar een sterke ecologische en innovatieve speler op de energiemarkt. Aspiravi is marktleider in windenergie en hernieuwbare energie en heeft een hoofdkantoor in Harelbeke. Het bedrijf is zeer ondernemend en kent jaar na jaar een sterke groei.


COMMERCIËLE PROJECTMANAGER - WINDENERGIE

Functieomschrijving

Als Projectmanager ga je actief op zoek naar locaties om de windmolenparken in te planten. Je bent verantwoordelijk voor verschillende projecten vanaf het detecteren van de locaties tot wanneer de windturbines kunnen gebouwd worden. Dit betekent dat je samenwerkingsovereenkomsten afsluit, vergunningen aanvraagt, de relevante wetgeving grondig beheerst en elke mogelijke stakeholder met enthousiasme overtuigt. Je rapporteert regelmatig over jouw vooruitgang en KPI's aan jouw manager.

Profiel

Om in aanmerking te komen voor deze vacature van Projectmanager is het belangrijk dat je in het bezit bent van een universitair diploma en dat je kan terugblikken op een eerste buitendienstervaring. Omdat je ook geregeld vanuit Harelbeke moet werken is je woon-werkafstand een aspect om rekening mee te houden. Je bent sociaal vaardig, communicatief en kan goed argumenteren. Binnen het beheer van je verschillende projecten is het van belang goed het overzicht te kunnen bewaren en prioriteiten te stellen. Je bent flexibel en hebt geen 9-5-mentaliteit. Naast het Nederlands is het belangrijk dat je een vlotte kennis hebt van het Engels; kennis van het Frans is zeker een plus. Je bent iemand met goede interpersoonlijke vaardigheden die makkelijk een vertrouwensband met zijn gesprekspartners kan opbouwen. Je gaat autonoom en resultaatgericht te werk. Je wil altijd winnen. Een passie voor groene energie en de wereld van morgen is een absolute troef.

Aanbod

Aspiravi biedt jou een uitdagende job in een innovatieve en ecologisch verantwoorde omgeving. Je kan rekenen op een aantrekkelijk salaris, aangevuld met het hele pakket aan extralegale voordelen (bedrijfswagen, tankkaart, smartphone, laptop, maaltijdcheques, verzekeringen,…).

Interesse in deze vacature? Solliciteer dan zeker online !

Interesse?

Hays Brugge
Ann Fossé
050472041
Dampoortstraat 265, Bus 4, 8310 Brugge, Belgie
Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 34 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Business development' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.