Terug naar zoekresultaten Vorige

8 van 136

Volgende

COMMERCIËLE KLANTENADVISEUR

* Zorg & verzekering
* Administratie en klantencontact met commerciële toets
* Regio Gent/Oudenaarde

Via Hays Response

Staat 11 dagen op Jobat.be

Onze klant is een gekende speler in de wereld van zorg en verzekering. Het bedrijf verzekert in eerste instantie de gezondheid van zijn klanten, maar levert en promoot ook gezondheidsdiensten en -producten.


COMMERCIËLE KLANTENADVISEUR

FunctieomschrijvingAls commercieel klantenadviseur heb je een zeer divers takenpakket. Je staat in voor een excellente dienstverlening en hebt vooral een adviserende rol en maakt klanten wegwijs in een complexe, uitgebreide regelgeving omtrent ziekteverzekering. Je bent voor klanten het eerste aanspreekpunt. Je promoot en verkoopt de producten en diensten en realiseert nieuwe aansluitingen. Tijdens je eerste 6 maanden doe je zo veel mogelijk kennis en ervaring op in één van de beide hoofdzetels of de kantoren uit je regio.

Na je inloopperiode werk je vanuit Gent en Oudenaarde, afhankelijk van de bezettting. En er is meer, want ook buiten de kantoormuren valt er binnen deze functie vanalles te beleven. Je zet graag tweemaal per week je commerciële capaciteiten extra in de verf in buitendienst: je plant en realiseert vier thuisafspraken 's avonds waarbij je door een grondige behoefteanalyse kan overtuigen om klant te worden. In ruil krijg je twee voor- of namiddagen naar keuze vrij.


Profiel

Wij zijn op zoek naar een kandidaat op bachelorniveau met een klantgerichte houding en flinke dosis mensenkennis. Een eerste commerciële ervaring is een must. Je bent ondernemend en resultaatgericht. Jouw proactieve houding en zin voor initiatief typeren je. Je beschikt over een eigen wagen en gaat flexibel om met verplaatsingen in je regio. Je springt vlot om met wisselende prioriteiten en tijdsdruk. Je bent een krak in plannen en organiseren.


Aanbod

Onze klant biedt een dynamische werkomgeving met een informele werksfeer waarin initiatief en zelfstandigheid worden toegejuicht. Daarnaast is er een sterk opleidingsaanbod om het vak te leren en jouw ambities waar te maken. Er zijn verschillende mogelijkheden om je werk- en privéleven in balans te brengen. Je kunt werken in eigen regio en last but not least biedt de klant meteen een vast contract aan van onbepaalde duur.

Interesse in deze gevarieerde job? Solliciteer dan snel online met jouw cv of contacteer Hays Response Gent via 09/267.99.81

Oudenaarde,Gent,Oost-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 49 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Sales support & administratie
  • Sector: Gezondheidszorg en Medisch toebehoren
  • Gent
  • Oudenaarde
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales support & administratie' jobs in Oudenaarde, Gent, Oost-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.