Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 16

Volgende

COMMERCIËLE INTERIEURARCHITECT

* Interieurarchitect voor ontwerp en verkoop
* SketchUp + InDesign

* Haacht

Via Stijlvolle interieur, outdoor- en decoratiezaak

Staat 21 dagen op Jobat.be

Voor een stijlvolle interieur, outdoor- en decoratiezaak kijken we uit naar een interieurarchitect die het huidige team gaat versterken. Het betreft een uitgebreide showroom waarbij de luxueuze artikelen steeds perfect tot hun recht komen in de omgeving van Haacht.

COMMERCIËLE INTERIEURARCHITECT

Functieomschrijving

In deze job sta je in voor de begeleiding en het geven van advies aan klanten. Het kan gaan van kleinere verkopen tot het volledig herinrichten van ruimtes in een woning of tuin. De persoonlijke sfeer van de klant staat hierbij steeds voorop. Afhankelijk van de grootte van het project werk je samen met je collega's interieurarchitecten. Je bent ook verantwoordelijk voor de volledige administratieve afhandeling van je projecten waarbij je contact hebt met leveranciers, offertes aanvraagt, …

Profiel

Voor deze functie beschik je over een diploma Interieurarchitectuur of Interieurvormgeving, idealiter een master. Ervaring binnen de sector is een plus maar geen must. Verder heb je grondige kennis van SketchUp en Indesign. Je hebt een perfecte kennis van het Nederlands, kan je goed uit de slag trekken in het Engels en hebt minimum een basiskennis Frans. Je bent organisatorisch sterk en beschikt over voldoende communicatieve en commerciële skills.

Aanbod

Je komt terecht in een solide onderneming met een open en vooral familiale geest. Je werkt in een team met andere interieurarchitecten in een huiselijke sfeer. Het betreft dus een uiterst creatieve functie, met veel klantencontact. Men voorziet een competitief loon op basis van je profiel.

Is je interesse gewekt voor deze vacature? Contacteer dan Maxime Janssens van Hays Construction & Property Zaventem op 02/709.84.20 of solliciteer online. Voeg zeker (een link naar) je portfolio toe!

Leuven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 18 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Binnenhuisarchitect
  • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
  • Leuven
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Binnenhuisarchitect' jobs in Leuven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.