Terug naar zoekresultaten Vorige

6 van 35

Volgende

COMMERCIËLE CALCULATOR WONINGBOUW

* Calculatie - samen met zaakvoerder verkopen

* Woningen (en appartementen) - nieuwbouw en renovatie

* Calculatie, tekenen, klantencontact

Via Caerels

Staat 6 dagen op Jobat.be

Caerels is een vaste waarde inzake nieuwbouw en renovatie van woningen. Dit familiaal bedrijf is kunnen uitgroeien tot een succesvol bouwbedrijf dankzij de jarenlange mond-aan-mond reclame van tevreden klanten.

COMMERCIËLE CALCULATOR WONINGBOUW

Functieomschrijving

Ter aanvulling van het huidige team zoekt men een calculator die ervan houdt om bij bepaalde projecten (renovaties of woningbouw op plan) samen met de zaakvoerder mee de klant te overtuigen tot samenwerking. Voor alle projecten ga jij correcte prijsramingen uitwerken door grondige analyse van wat er moet gebeuren. Men werkt al jaren met dezelfde aannemers. Je kan rekenen op een collega die alle prijsaanvragen verzorgt. Na oplevering verzorg je de nacalculaties. Wanneer je collega's het te druk hebben, help je met tekenwerk en afrekeningen maken. Je werkt dus heel nauw samen met de zaakvoerder en de verschillende bediendes op kantoor.
Profiel

Voor deze vacature is Hays Construction Kortrijk op zoek naar iemand die beschikt over een bachelordiploma Bouw, masterdiploma Industrieel ingenieur Bouwkunde of gelijkwaardig is door ervaring. Voor deze job is technisch inzicht in woningbouw en renovaties onontbeerlijk. Je houdt van cijferwerk, maar tegelijk ben je ook graag betrokken bij het verkoopproces. Een gevarieerde job kan je boeien. Je kan ook tekenen in Revit of Autocad.

Aanbod

De firma biedt je een uitdagende en afwisselende job aan, waarin openheid en teamwork centraal staan. Hieraan is een uiterst interessant verloningspakket gekoppeld met firmawagen, afgestemd op jouw ervaring en prestaties.

Wil je verdere inlichtingen over deze job als commerciële calculator woningbouw bij Caerels? Neem dan contact op met Lies Hooghe van Hays Construction Kortrijk op het nummer 0498/176691 of solliciteer online.

Roeselare - Tielt

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 33 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Calculator, werkvoorbereider
  • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
  • Roeselare - Tielt
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Calculator, werkvoorbereider' jobs in Roeselare - Tielt meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.