Terug naar zoekresultaten Vorige

7 van 65

Volgende

COMMERCIËLE BINNENDIENSTMEDEWERKER HVAC

Voor onze klant, Ubbink uit Gentbrugge, zijn wij van Hays Engineering Gent op zoek naar een Commerciële Binnendienstmedewerker HVAC.

* Commerciële Binnendienstmedewerker HVAC
* Ubbink
* Gentbrugge

Via Hays Engineering

Staat 24 dagen op Jobat.be

Ubbink nv is een onderdeel van de beursgenoteerde holding Centrotec. Deze internationale groep heeft bedrijven in 7 landen in Europa en de Verenigde Staten. Ubbink verkoopt rookgasafvoer-, ventilatiesystemen en bouwproducten. De ontwikkeling en productie gebeurt voornamelijk in Nederland en Duitsland. De producten worden verkocht in gans Europa, waaronder via het filiaal in Gentbrugge (sinds 1969), en zijn verkrijgbaar bij diverse groothandels voor sanitair en verwarming, elektrotechnisch materiaal en bouwmaterialen.

COMMERCIËLE BINNENDIENSTMEDEWERKER HVAC

Functieomschrijving

In de job van Commerciële Binnendienstmedewerker HVAC onderhoud je contacten met klanten zowel telefonisch als via mail. Je bouwt een vertrouwensrelatie met hen op en staat garant voor een perfecte serviceverlening. Je behandelt de binnenkomende vragen van de klanten (studiebureaus, installateurs, architecten, groothandels). Daarnaast zal je ook nauw samenwerken met de vertegenwoordigers en je ondersteunt hen in de opvolging van de lopende projecten, de offertes, leads,… Je maakt de offertes voor de klanten en stelt hen de nodige oplossingen uit het productenportfolio voor. Ten slotte zal je ook instaan voor de afhandeling van de retourzendingen, de opvolging van de klachten en de bestellingen.
Profiel

Je komt voor de job van Commerciële Binnendienstmedewerker HVAC in aanmerking wanneer je minimaal een technisch bachelor- of A2-diploma bezit (of gelijkwaardig bent door ervaring). Ervaring op een technische commerciële binnendienst is een belangrijke troef, maar ook als schoolverlater kom je in aanmerking voor deze job. Naast het Nederlands kan je ook vlot en professioneel communiceren in het Frans. We zoeken een commercieel gedreven en administratief sterke kandidaat die interesse / affiniteit heeft met techniek (HVAC, elektrotechniek,…). Je bent een teamspeler.

Aanbod

Ubbink nv biedt jou een gevarieerde job aan in een sterk en internationaal bedrijf. Ubbink is een gevestigde waarde in zijn sector! Je kan rekenen op een aantrekkelijk salaris dat aangevuld wordt met een pakket extralegale voordelen en interessante werkuren.

Interesse in de job van Commerciële Binnendienstmedewerker HVAC in Gentbrugge? Sollicteer online of contacteer Carolien Seynaeve van Hays Engineering Gent via 09 269 25 43 (rechtstreeks).

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 15 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Sales binnendienst
  • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
  • Gent
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales binnendienst' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.