Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 70

Volgende
Aanwervingshuis

Commerciële Binnendienst

Via Aanwervingshuis

Staat 1 dag op Jobat.be

Metafox te Ardooie (www.metafox.be) is een metaalverwerkend bedrijf van buismateriaal en een gekende producent van meubilair (tafels, stoelen,...) voor de projectmarkt (steden, gemeenten, verhuurbedrijven, ziekenhuizen, industrie...). Metafox heeft een uitstekende reputatie opgebouwd op het vlak van kwaliteit en service. Het familiebedrijf telt ca. 70 gemotiveerde medewerkers en investeert fors in nieuwe technologie en R&D om zo de leidende positie verder uit te bouwen.
 
Om hun team te versterken zijn zij op zoek naar een nauwkeurige m/v:
 

Commerciële Binnendienst

Functieomschrijving

What’s in for you:
 
Als commerciële binnendienst sta je in voor de B2B verkoop van meubilair met als voornaamste klanten: gemeenten, verhuurbedrijven, hotels, ... Een stabiel bedrijf die belang hecht aan een positieve en collegiale sfeer. Jouw collega’s zorgen voor een persoonlijke en on-the-job opleiding. Zij voorzien bijkomend alle nodige tools die je nodig hebt om te slagen in jouw job. Dit alles wordt aangevuld met een competitief verloningspakket met extralegale voordelen.
 “Metafox hecht belang aan een correcte work-life balance en een goede werksfeer.
Quote van interne medewerkster

Taken:
 
Je vormt het centraal aanspreekpunt als commerciële binnendienst waarbij je de binnenkomende telefoons behandelt. Je ondersteunt de vertegenwoordiger en bouwt een stevige vertrouwensrelatie op met jouw klanten.  Je staat in voor de opvolging van bestellingen, offertes, facturatie, orderingave en orderbevestiging in het CRM-systeem. Je gaat van nature op een nauwkeurige en professionele wijze aan de slag. Een tevreden klant is jouw prioriteit.
 

Profiel

Kort en krachtig: een gezonde dosis drive en stressbestendigheid, nauwkeurig en correct werken, communicatief en spontaan gemotiveerd, zowel in team als zelfstandig aan de slag kunnen. 
 
Roeselare - Tielt

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 38 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Sales binnendienst
  • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
  • Ardooie (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales binnendienst' jobs in Roeselare - Tielt meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.