Terug naar zoekresultaten
Accent

Commercieele binnendienst medewerker Oostende

Via Accent

Staat 17 dagen op Jobat.be

Onze klant is gespecialiseerd in het verlenen van een breed pakket kennisintensieve Customer Care diensten. Actief vanuit vier locaties in de Benelux handelen de medewerkers jaarlijks vele miljoenen klantcontacten af (zowel B2B als B2C) binnen uiteenlopende bedrijfssectoren met als doel alle klantcontacten op professionele wijze af te handelen.

Commercieele binnendienst medewerker Oostende

Functieomschrijving

Tot jouw takenpakket behoort: Het te woord staan van de klant en het analyseren van hun wensen door door te vragen en door het toepassen van vooropgestelde scripts ? De communicatie aanpassen aan de klant zodat deze zich correct behandeld voelt en de nodige acties kunnen worden genomen of geregistreerd. ? Omschrijven van de diensten of producten volgens het script dat van toepassing is bij het opdrachtgevende bedrijf. ? Doorvragen en to-the-point zijn in de telefoongesprekken zodat een vraag snel wordt oplost of een verkoop of afspraak is gerealiseerd. ? Opbellen van klanten na wachtoproepen of nabellen om een klantenvraag te beantwoorden. ? Up-selling en cross-selling: interesse en meerverkoop realiseren. ? Het verzamelen van informatie via backoffice om specifieke klantenvragen op te lossen. ? Nastreven van de doelstellingen mbt doorlooptijd kwaliteit meerverkoop of oplossing. Registratie en rapportering: ? Instuderen van een scripten van opdrachtgevers ? Opzoeken van informatie op het intranet. ? Het klant en/of Call-IT systeem updaten ? Verbetervoorstellen doen en knelpunten signaleren aan teamcoach in functie van een optimale dienstverlening ? Verrichten van de administratieve taken

Profiel

als call center medewerker
ben je commercieel ingesteld en hou je ervan om klanten professioneel via de telefoon te woord te staan. Tot jouw capaciteiten behoren:
? Problemsolving: vnl via het toepassen van procedures
? zelfstandig werken en werken in klein team
? aanleren van kennis op de werkvloer

Aanbod

een boeiende afwisselende functie waarbij het tevreden stellen en behouden van de klant wordt vooropgesteld. Dit door het beantwoorden van calls of door schriftelijke communicatie het oplossen van vragen het verwerken van informatie en het aanbieden van extra diensten of oplossingen. Altijd in overeenstemming met de procedure timing en kwaliteit die met de klant-opdrachtgever zijn overeengekomen. de kennis wordt aangeleerd op de werkvloer.
West-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 11 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales support & administratie' jobs in West-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.