Terug naar zoekresultaten Vorige

12 van 47

Volgende
Verma

Commercieel Medewerker B2B

Via Verma

Staat 6 dagen op Jobat.be

VERMA, gelegen vlakbij de Belgische grens in Veldhoven (NL), is een KMO gespecialiseerd in de ontwikkeling en installatie van logistieke locatie-aanduidingen en algemene visuele signalisatie voor magazijnen en productiehallen. Met een team van meer dan 20 medewerkers zorgen ze ervoor dat een magazijn of productiesite volledig voorzien wordt van klantspecifieke, duurzame locatielabels, pictogrammen, belijningen en bewegwijzering. Vele grote namen in de logistieke sector vinden dan ook moeiteloos de weg naar VERMA
Ter uitbreiding zoeken we momenteel een gemotiveerde:
 

Commercieel Medewerker B2B

Functieomschrijving

Na een grondige interne opleiding waarin je alle ins en outs leert van onze business word je het aanspreekpunt voor onze Vlaamse klanten. Je neemt hun vragen ter harte en met de juiste kennis van onze producten geef je hen gepast advies. In nauw overleg met ons volledige productieteam en de vertegenwoordiger werk je offertes op maat van de projecten uit en sta je in voor de nodige opvolging. Je verzorgt de orderintake en bespreek zowel intern als met de klant levertermijnen, productiemogelijkheden, enz. Je staat de klant bij t.e.m. de oplevering en groeit op deze manier uit tot hun persoonlijke VERMA-expert.
 

Profiel

Heb je feeling met logistieke processen en/of warehousing en sta je te popelen om je carrière een nieuwe wending te geven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kijken uit naar een nieuwe medewerker die kan meedenken met klanten, vlot en adequaat informatie kan geven en kan overtuigen. Een bachelor werk- en denkniveau naast een hands-on attitude en goede administratieve vaardigheden is een must. Bij VERMA leggen we de klemtoon op gestructureerd werken. De ideale kandidaat past in dit plaatje, maar heeft ook de ambitie om verder te groeien op professioneel vlak.

Aanbod

Je komt terecht in een bedrijf met een sterke reputatie, vakkennis, oog voor kwaliteit en een uitgebreid assortiment aan logistieke oplossingen. Je werkt voor tal van gerenommeerde klanten en krijgt de kans om je carrière verder uit te bouwen. We bieden de mogelijkheid tot een vast Belgisch contract met competitief salaris in verhouding tot jouw ervaring en resultaten.
 
Buitenland,Turnhout,Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 33 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Sales binnendienst
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Veldhoven (NL)
  • Meer over het bedrijf

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Supply chain, Sales binnendienst' jobs in Buitenland, Turnhout, Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.