Terug naar zoekresultaten Vorige

7 van 7

Velde

Commercieel Directeur België

Velde | Lummen | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 31 dagen op Jobat.be

MPA maakt deel uit van het beursgenoteerde SIG plc met hoofdzetel in Londen. Met vestigingen in 12 Europese landen is SIG een vooraanstaande leverancier van specialistische bouwmaterialen voor de bouwnijverheid en industrie. In ruim 600 vestigingen zijn 8.000 medewerkers aan de slag.
SIG Benelux heeft 14 vestigingen, waarvan er 3 in België zijn gevestigd. Onder de naam MPA zijn deze gevestigd in Lummen en in Lille. Hier werken 35 betrokken medewerkers om het uitgebreide assortiment van de voorradige bouwmaterialen correct en tijdig af te leveren op de bouwprojecten. 
Binnen de bouwsector vormt MPA de brug tussen fabrikant en de uitvoerders voor de binnenafwerking van gebouwen. MPA zorgt ervoor dat afbouwers en aannemers op beide oren kunnen slapen omdat de continuïteit van hun projecten gewaarborgd is en materialen op tijd op de juiste plaats aanwezig zijn. Nadruk ligt op een goede planning. De chauffeurs van MPA zijn als het ware projectleiders van hun leveringen. Zij nemen de verantwoordelijkheid om alles op de juiste manier op de juiste locatie gebruiksklaar neer te leggen. 
De organisatie wil in eerste instantie een prettig bedrijf zijn om zaken mee te doen en om voor te werken en het is de ambitie om een leidende marktpositie in te nemen in België.
 

Commercieel Directeur België

Functieomschrijving

Jouw opdracht is heel duidelijk! Een gedegen commerciële strategie uitbouwen voor de Belgische vestigingen van MPA. Tegelijkertijd draag je de verantwoordelijkheid voor de operationele leiding van de 35 Belgische medewerkers.

Op MPA kan je rekenen als het gaat om correcte en tijdige levering van een heel uitgebreid gamma aan specialistische bouwmaterialen voor binnen- en buitenafwerking en isolatie. MPA wil een prettig bedrijf zijn om zaken mee te doen en om voor te werken. Jij speelt een SIGnificante rol om MPA in heel België naar een leidende positie te brengen.

Hoe ga je dat aanpakken?

Met jouw visie en leiderschap geef je een belangrijke bijdrage aan de toekomstige strategie van de organisatie. Je zet de commerciële koers uit voor de 4 accountmanagers en met jouw flair en ondernemerschap ben je voor hen een leidend voorbeeld. Als people manager inspireer en enthousiasmeer je ook alle medewerkers van de beide Belgische vestigingen en neem je hen mee in jouw visie op de verdere ontwikkeling van MPA.
Vanuit het hoofdkantoor van MPA in Lummen houd je contact met zowel klanten als leveranciers. Naast de tijd die je doorbrengt bij je klanten, spreek je ook regelmatig de vestigingsmanager in Lille. Zo houd je contact met de basis en blijf je heel goed op de hoogte van de bewegingen in de markt.
Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om de commerciële koers in België uit te zetten. Je ziet de MPA vestigingen als je eigen onderneming en je handelt daar ook naar. Je zorgt voor een gestage toename van omzet en marge en springt slim en strategisch om met de kosten. Daarbij hou je steeds de uiteindelijke ambitie in de gaten: een solide winstgevende organisatie te helpen uitbouwen naar een leidende marktpositie!
Maandelijks neem je actief deel an het Management Team overleg in Oisterwijk (NL) en spreek je met de General manager over de stand van zaken en jouw ideeën over de verdere aanpak.

 

Profiel

 • Charismatische, pittige persoonlijkheid en people manager
 • Analytisch sterk: je kunt je plannen moeiteloos cijfermatig onderbouwen
 • Sterk commercieel ingesteld met concrete managementervaring
 • Ervaring met ontwikkelen en sucesvol implementeren van strategieën
 • Sterk en open in de communicatie, kennis van Nederlands, Frans en Engels
 • Kennis van en ervaring binnen de bouwsector is een sterke pré
 • Autonoom en pragmatisch in de aanpak

Aanbod

MPA is een bedrijf van mensen voor mensen. Teamwerk en het samen realiseren, vormen het fundament. Er heerst een open en vrije cultuur waar initiatief en ondernemen centraal staan. Vrijheid en verantwoordelijkheid gaan hand in hand. De medewerkers zijn dan ook heel betrokken bij de organisatie en zijn trots om voor MPA te werken. Inzet, scherpte en resultaatgerichtheid worden uiteraard beloond met een marktconform loon.
 

Interesse?

Nieuwsgierig? Reageer dan nu! Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Erwin Daniëls op het nummer +32 3 235 45 50. Kijk ook eens op www.mpa-bouw.be.
 
Hasselt

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 8 dagen om te solliciteren

Kenmerken

 • Functietype: Sales management
 • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
 • Lummen (standplaats)
 • Alle vacatures via Velde

Vereisten

 • Nederlands, Frans, Engels

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales management' jobs in Hasselt meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.