Terug naar zoekresultaten
Ctrl

commercieel binnendienst

Ctrl | West-Vlaanderen | Voltijds

Staat 14 dagen op Jobat.be

Het bedrijf heeft als basistaak een 'traditionele groothandel' te zijn. Het leveren van het bestelde materiaal op de plaats en het tijdstip die de klant bepaalt. Dat kan via levering op zijn bedrijf of werf maar evengoed in een van onze filialen. Bestellen kan in de filialen maar ook online via de e-shop.

commercieel binnendienst

Functieomschrijving

Voor ons filiaal in Brugge zijn we op zoek naar een Intern Lichtadviseur / Lichtadviseuse. De Intern Lichtadviseur / Lichtadviseuse is een ambassadeur van het bedrijf die contacten met de installateur onderhoudt. In deze functie staat u in voor het realiseren van de doelstellingen op het vlak van verlichting binnen het filiaal en de verkoopregio. Dit zijn uw taken en verantwoordelijkheden: U blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe producten en tendensen op het vlak van verlichting en bent voldoende technisch onderlegd. U informeert klanten over nieuwe producten technologieën en tendensen binnen het domein van verlichting. U analyseert en bespreekt de noden en problemen van klanten definieert snel hun wensen en presenteert correcte en klantgerichte oplossingen. Advies op basis van bestaande of nieuwe bouwkundige plannen is inherent aan deze opdracht. U maakt lichtstudies op aan de hand van specifieke computerberekeningen lost technische lastenboeken op en volgt de toewijzingen op. U ondersteunt de Extern Lichtadviseur in zijn technisch en commercieel werk. U werkt offertes en bestellingen uit volgt deze actief op en informeert de klant hierover. In deze functie rapporteert u aan de Application Manager.

Profiel

Voor deze vacature zijn we op zoek naar kandidaten met volgende kwalificaties en competenties:

U genoot een hogere technische opleiding (elektrotechniek elektriciteit ...).
U hebt enige ervaring met verlichting en hebt kennis van elektrotechnisch materiaal of beschikt over een gelijkwaardige ervaring.
U kan vlot met klanten omgaan.
U kan gemakkelijk in een team functioneren.
U kan goed met stress omgaan.
U beschikt over de nodige computervaardigheden (Word Excel).
Kennis van verlichtingsprogramma's (Dialux Relux..) is een voordeel.

Aanbod

Wij bieden een boeiende uitdaging in een groeiende en dynamische onderneming waar u geen nummer bent. Permanente en doorgedreven interne en externe opleidingen dragen bij tot je persoonlijke ontwikkeling en worden sterk aangemoedigd.

Interesse?

VG13/BUO
West-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 14 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Lager onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales support & administratie, Technisch commercieel / sales engineer' jobs in West-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.