Terug naar zoekresultaten Vorige

9 van 54

Volgende

COMMERCIEEL BEDIENDE

* Customer service + inside sales
* Nederlands - Frans - Engels
* Interne opleiding

Distributeur van bureautica | Gent | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 16 dagen op Jobat.be

Voor onze klant, een grootdistributeur van bureautica, is Hays Response Gent op zoek naar een commercieel bediende:

COMMERCIEEL BEDIENDE

Functieomschrijving

Als commercieel bediende maak je deel uit van het customer service team en heb je een gevarieerd takenpakket ter ondersteuning van het sales en finance departement. Je bent het eerstelijnscontact voor klanten en staat in voor het accuraat beantwoorden van hun vragen (offertes, backorders, retouren,…). Je zorgt dat de bestellingen correct ingevoerd worden, rekening houdende met de levertermijn. Je focust op klantenbinding door actieve sales te doen op basis van warme leads bij bestaande klanten. Tot slot krijg je de kans om mee te werken aan de voorbereidingen van projecten.

Profiel

Onze klant is op zoek naar een gemotiveerde kandidaat, bij voorkeur met relevante ervaring. Je hebt een zeer goede kennis Nederlands en Frans (vakjargon wordt aangeleerd), aangevuld met een goede kennis Engels. Kennis van het Duits is een pluspunt. Je bent vlot computervaardig, de bedrijfsprogramma's worden aangeleerd. Je bent commercieel aangelegd en hebt een proactieve houding.

Aanbod

Je komt terecht in een bedrijf met oog voor jouw capaciteiten. Je krijgt een intensieve interne opleiding. Bovendien is er een hoge anciënniteit en is de kans op doorgroeimogelijkheden op lange termijn reëel. Je bent bereid je op lange termijn te engageren voor de organisatie. In ruil voor jouw tewerkstelling krijg je naast het brutoloon een groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en een resultaatsgerichte bonus.

Interesse in deze job commercieel bediende in Gent? Solliciteer online of contacteer Hays Response Gent via 09/267 99 81! Is deze job niet meteen wat je zoekt? Connecteer Delilah Aouf Van Overmeire via LinkedIn en geef jouw jobvoorkeuren mee!

Interesse?

Hays Response Gent
Delilah Van Overmeire
09 266 11 94
Oudenaardsesteenweg 13-15, 9000 Gent, Belgie
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 23 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales binnendienst' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.