Terug naar zoekresultaten Vorige

8 van 16

Volgende

COMMERCIEEL ADVISEUR BANK

* Brede commerciële ervaring in een bankkantoor

* Sterke interesse in verzekeringen

* Teamplayer met goede administratieve basis

Via HAYS

Staat 12 dagen op Jobat.be

Onze klant is een dynamisch en ambitieus bankkantoor in Kapellen waar tevredenheid van klanten en werknemers centraal staat. Het betreft een zelfstandig kantoor waar nog veel opportuniteiten zijn. De bankinstelling hecht veel belang aan lokaliteit en de relatie met de klant. Om het kantoor verder te ontwikkelen, is men momenteel op zoek naar een Commercieel Adviseur voor Verzekeringen en ter administratieve ondersteuning van het team.

COMMERCIEEL ADVISEUR BANK

Functieomschrijving

In de rol van commercieel adviseur treed je op als brede specialist met focus op het domein verzekeringen (BOAR), kredieten (loa's), beleggingen (pensioensparen) en dagelijks bankieren. Je zal de gevarieerde portefeuille verder beheren en opvolgen. Alsook werk je proactief op het bestaande cliënteel. Je volgt de dossiers punctueel op en nodigt potentiële klanten uit op kantoor. Hier breng je hun persoonlijke situatie in kaart. Je adviseert hen daarbij over producten waarvoor ze in aanmerking komen. Verder zal je het team ondersteunen, zoals het onthaal (1 dag per week), mailbox verdelen, overlijdensdossiers enz. Voor jou als adviseur staat dienstverlening centraal en hierbij heb je de langetermijnrelatie steeds in het achterhoofd. Je hebt uiteraard ook oog voor cross-sell opportuniteiten naar andere domeinen toe zoals de specialisten kredieten en beleggingen. Je werkt hiervoor nauw samen met de zaakvoerder en de collega's; een goede communicatie heeft hierbij prioriteit!

Profiel

Belangrijk voor deze vacature is een financiële opleiding en een eerste ervaring binnen de banksector. Je hebt een goede kennis van de huidige producten. Daarnaast kan je snel behoeften spotten bij bestaande klanten en heb je sterke commerciële vaardigheden. Je bent flexibel ingesteld en denkt in termen van oplossingen. Door jouw kennis van verzekeringen en kredieten ben je in staat om zelfstandig te werken en de verantwoordelijkheid te nemen om binnen dit domein kwalitatief advies te geven. Jouw gezonde drive en enthousiasme weet je te combineren met een klantgerichte en commerciële aanpak. Tot slot ben je leergierig en stel je je flexibel op.

Aanbod

Je komt terecht in een sterk kantoor met een trouw cliënteel, dat zich kan onderscheiden door een transparante klantgerichte aanpak en kwalitatieve dienstverlening. Wederzijdse flexibiliteit en een langetermijnvisie zijn hier zeer belangrijk. Je krijgt de kans om mee te evolueren met het kantoor in zijn verdere groei. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring mag je rekenen op een competitief verloningspakket.

Kan deze boeiende job als brede Commercieel Adviseur in een kantoor regio Kapellen je aanspreken? Reageer online via de website van Hays of contacteer Lise Smets van Hays Bank & Verzekeringen op het nummer +32 (0)470 99 15 96. Een discrete behandeling van elke kandidatuur is gewaarborgd.

Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 48 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Adviseur bankproducten
  • Sector: Financiën en Verzekeringen
  • Antwerpen
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Adviseur bankproducten' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.