Terug naar zoekresultaten

COMMERCIEEL ADMINISTRATIEF BEDIENDE

Select HR Turnhout | Turnhout | Interim optie vast, Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 15 dagen op Jobat.be

Onze klant is een gedreven KMO. Ze brengen kwaliteit, service en design met passie en vakmanschap. Om de groei binnen de organisatie te kunnen waarborgen, kijken ze op dit moment uit naar een COMMERCIEEL ADMINISTRATIEF BEDIENDE die zich mee achter deze mooie organisatie wil zetten.

Ben jij commercieel? Heb je interesse in interieur? Houd je van een uitgebreid takenpakket?

COMMERCIEEL ADMINISTRATIEF BEDIENDE

Functieomschrijving

Allereerst zorg je voor een vriendelijk onthaal van de klanten in de toonzaal. Je begeleid hen, luistert naar hun noden en wensen en probeert zo goed mogelijk advies te geven bij de keuze van de juiste materialen. Je staat in voor de opmaak van offertes, op basis van bouwplannen bereken je de nodige materialen en je sluit de verkoop af. Tot slot ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van leveringen en facturatie.

Ben jij iemand die voornamelijk energie krijgt van de commerciële kant van het verhaal, maar zit je er niets mee in om de nodige administratie te vervolledigen? Hou je van een fijne afwisseling in je taken?

Profiel

Voor deze functie kijken we uit naar een commerciële administratieve duizendpoot met een eerste ervaring. Je draagt service, kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel en streeft dan ook naar een optimale service voor de klant. Je hebt interesse in interieur en bent mee met de laatste trends. We kijken uit naar een positief ingestelde persoon en een enthousiaste teamplayer. Ben je daarbovenop ook bereid om op zaterdag te werken? Dan ben jij de kandidaat waar wij naar op zoek zijn!

Aanbod

Wat krijg je hiervoor terug?

Allereerst bieden we je een heel fijne, aangename organisatie met een super sfeer. Je hebt de keuze om een voltijdse tewerkstelling aan te gaan, maar 4/5de is ook zeker een mogelijkheid. Verder bieden we je een interessant salaris aangevuld met maaltijdcheques. Je wettelijke vakantiedagen worden aangevuld met 12 ADV dagen. Een halve dag zaterdagwerk kunnen we niet uitsluiten, wel bieden we je een halve vrije dag door de week en 1 vrije zaterdag per maand die dan ook wordt gecompenseerd. 

Heb jij interesse in deze uitdaging? Contacteer Kate Wils: kate.wils@selecthr.be // 014 40 50 00.

Interesse?

Bezoek www.select-jobs.be voor meer informatie over de vacature COMMERCIEEL ADMINISTRATIEF BEDIENDE of solliciteer online op de vacature COMMERCIEEL ADMINISTRATIEF BEDIENDE.

Turnhout

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 24 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim optie vast
  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in Turnhout meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.