Terug naar zoekresultaten Vorige

16 van 173

Volgende

COMMERCIEEL ADMINISTRATIEF BEDIENDE IN EEN DYNAMISCHE OMGEVING IN BOOM.

Onze klant, een kmo gelegen in Boom, is op zoek naar een Commercieel Administratief Medewerker.

HAYS | Antwerpen | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 17 dagen op Jobat.be

* Aangenaam bedrijf met een leuke, open sfeer
* Zeer goede kennis Frans en Nederlands
* Cijfermatig ingesteld


COMMERCIEEL ADMINISTRATIEF BEDIENDE IN EEN DYNAMISCHE OMGEVING IN BOOM.

Functieomschrijving

In deze job zal je stelselmatig instaan voor meer en meer taken. Jouw hoofdtaak bestaat uit de opvolging en verwerking van de bestellingen van klanten uit België en Frankrijk. Je volgt deze bestelling op, verwerkt deze in het systeem, zorgt voor het juiste transport en volgt dit op tot effectieve levering. Daarnaast volg je ook de stock op en sta je ad hoc in voor andere administratieve taken. In jouw eerste periode van tewerkstelling zal je ook instaan voor de verdere implementatie van het nieuw pakket Exact. Hiervoor zal je leveranciers moeten contacteren en gegevens inputten en up-to-date houden. In een latere fase van tewerkstelling zal je ook instaan voor het opmaken van offertes. Je neemt in deze job zelf de verantwoordelijkheid over jouw dossiers, maar werkt zeer nauw samen met jouw 2 andere collega's.

Profiel

Je kunt al een eerste ervaring aantonen in een soortgelijke functie, maar belangrijker is dat je een sterke motivatie toont om deze job tot een goed eind te brengen en altijd klantgericht een oplossing te zoeken. Bovendien spreek je zeer goed Nederlands en Frans om klanten uit België en Frankrijk te woord te kunnen staan. Daarnaast heb je af en toe ook contacten met Duitsland, dus indien je een woordje Duits of Engels spreekt, kan je dit tot je troeven rekenen. Qua persoonlijkheid zoeken we iemand die cijfermatig is, beschikt over gezond boerenverstand en van aanpakken weet.

Aanbod

Onze klant biedt jou een tewerkstelling aan in een kmo in Boom. Je komt terecht in een hecht team waar veel ruimte is voor opleiding en begeleiding. Het bedrijf heeft een zeer aangename sfeer en werkt in een leuke sector. Verder biedt de klant jou een aantrekkelijk loonpakket aangevuld met maaltijdcheques.

Ben jij op zoek naar een gevarieerde job met verantwoordelijkheid? Reageer dan snel via de sollicitatieknop t.a.v. Emilie Levecq of bel naar 03/202.79.70. Is deze job toch niet echt wat je zoekt, aarzel dan zeker niet om jouw cv op te laden of check zeker onze website (www.hays-response.be).

Interesse?

Hays Response Antwerpen
Emilie Levecq
03 202 79 66
Jan van Rijswijcklaan 162, Bus 3, 2020 Antwerpen, Belgie
Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 22 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Academische Bachelor
  • Nederlands, Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Administratief bediende' jobs in Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.