Terug naar zoekresultaten Vorige

10 van 29

Volgende

COMMERCIAL INSIDE SALES MET VÉRANTWOORDELIJKHEID

* Haven van Antwerpen
* Fulltime
* Commercial inside sales medewerker mét verantwoordelijkheid

Via HAYS

Staat 19 dagen op Jobat.be

Onze klant is een bekende logistieke speler die gevestigd is in de haven van Antwerpen. Door een voortdurende groei heeft men er verschillende vacatures openstaan voor zowel junior- als seniorprofielen.

COMMERCIAL INSIDE SALES MET VÉRANTWOORDELIJKHEID

FunctieomschrijvingAls commercial inside sales medewerker sta je in voor al het telefonisch contact zowel met potentiele als bestaande klanten. Hiervoor zal je volgens target veelvuldig telefonisch contact onderhouden. Je bent verantwoordelijk voor het bespreken van de mogelijkheden voor een verdere groei of start van een duurzame samenwerking. Daarnaast behandel je alle inkomende prijsaanvragen. Je werkt in een tandem samen met outside sales en zal ondersteuning geven waar nodig. Verder verzorg je ook alle schriftelijke contacten met klanten. Tot slot behoort de rapportage naar de manager ook tot jouw takenpakket.
Tijdens de afwezigheid van de manager zal jij 3 dagen per week de verantwoordelijkheid dragen voor het team en oplossingen voorzien bij problemen.


Profiel


We zijn op zoek naar een ervaren inside salesprofiel met de nodige commerciële flair. Je houdt ervan om zowel klanten als prospecten commercieel te benaderen en een duurzaam contact te onderhouden. Je hebt een goede talenkennis Nederlands, Frans en Engels om klanten over heel de wereld verder te helpen. Verder ben je sterk in plannen en organiseren. Tot slot heb je de nodige people skills om in afwezigheid van de manager de leiding te nemen.

Aanbod

Onze klant biedt een aantrekkelijke verloning aangevuld met alle extralegale voordelen. Naast de wettelijke 20 vakantiedagen bouw je binnen deze firma ook 6 ADV-dagen op en krijg je 2 extra vakantiedagen volgens het paritair comité.

Heb je interesse in deze uitdagende job in inside sales? Contacteer Hanna Hens op het nummer 03/202.79.89 of laad jouw cv online op via de website.

Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 41 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Sales binnendienst
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Antwerpen & Haven
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Academische Bachelor
  • Frans

Aanbod

  • Interim optie vast
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Sales binnendienst' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.