Terug naar zoekresultaten

Commercial Assistant

ter ondersteuning van ons team in Gent

Via Hudson Belgium NV | Gent | Onbepaalde duur, Voltijds

Hudson is marktleider in HR dienstverlening. Via onze Rekrutering & Selectie, Talent Management en Interim Management oplossingen helpen wij onze klanten om succes te boeken met mensen.

 

 

Ter ondersteuning van ons internationaal Research & Development team in Gent zijn wij op zoek naar een (m/v)

 

COMMERCIAL ASSISTANT

MET PASSIE VOOR EN FOCUS OP KWALITEIT

 

Al meer dan 25 jaar heeft Hudson als onbetwiste leider op de Belgische markt op het gebied van HR-rekrutering en -consultancy, het vertrouwen van de bedrijfsleiders om talenten en professionals te rekruteren. Als assistant in onze afdeling Research & Development ondersteun je samen met je collega-assistants een team van 35 personen bij het perfect opleveren van prestigieuze HR oplossingen voor onze nationale en internationale klanten.

Commercial Assistant

Functieomschrijving

 • Binnen de R&D afdeling sta je mee in voor de administratieve opvolging van klanten, samen met verschillende commercial consultants. Jouw takenpakket is daarbij zeer divers en omvat onder meer de communicatie met klanten omtrent hun aankopen en bestellingen, ondersteuning van de consultants, het opmaken en opvolgen van contracten, het administratief afwerken van offertes en dergelijke meer.
 • Daarnaast speel je als Commercial Assistant een cruciale rol in het beheer van één van onze IT platformen. Zo ondersteun je zowel de klant als ons customer service team met betrekking tot het systeem. Je denkt kritisch mee met het team, zorgt voor je eigen inbreng en reflecteert over mogelijke verbeteringen.
 • Je bent lid van een sterk en dynamisch administratief team, waarin je een specifieke rol vervult, maar tegelijk speel je op een flexibele manier op de anderen in en werk je nauw samen. Je springt bij waar nodig bij de praktische organisatie van de vele trainingen die wij organiseren. Je ziet het werk en bent met andere woorden een goede teamspeler.
 • Als Commercial Assistant zie je het concrete resultaat van je inzet, en je voelt je fier als een project tot een succesvol einde wordt gebracht of als een klant tevreden is. Je ervaart aan den lijve hoe je zelf het verschil kunt maken. Je kan mee vorm geven aan je jobinvulling en je krijgt de kans creatieve initiatieven te ontplooien.

Profiel

 • Je bent een geboren multitasker. Plannen en organiseren is jouw tweede natuur en je levert een snelle en kwalitatief hoogstaande service. Je hebt een sterke persoonlijkheid, die zin voor verantwoordelijkheid, autonomie en professionaliteit weet te combineren. Je laat je niet uit je lood slaan door onvoorziene omstandigheden, bent hands-on en hebt zin voor initiatief.
 • Je hebt een Master diploma, met minstens 4 jaar relevante werkervaring en je houdt ervan in een internationale context te kunnen werken. Software & IT tools schrikken je niet af, integendeel, en MS Office heb je onder de knie. Je hebt een perfecte kennis van het Nederlands en het Engels. Een goede kennis van het Frans is een pluspunt.

Aanbod

Interesse om te werken in een vooraanstaand consultancybureau met grote ambities?

 

 

Stuur dan vandaag nog je CV en sollicitatiebrief met vermelding van referentienummer BE768321 naar hr.careers@jobs.hudson.com

Hudson t.a.v. Sarah Schietecatte

Moutstraat 56 l 9000 Gent

Tel 09 242 54 24 l Fax 09 221 23 55 l E-mail hr.careers@jobs.hudson.com

Deze job wordt niet langer aangeboden.

Andere jobs bij Hudson

Alle jobs Management assistant / secretariaat

Populaire jobs in Management assistant / secretariaat:

Interessante jobs elke week in je mailbox? Vervolledig je cv op Mijn Jobat en schrijf je in voor Jobat Express.

Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu

Deze job wordt niet langer aangeboden

Kenmerken

 • Functietype: Management assistant / secretariaat
 • Sector: Dienstverlening en Human Resource
 • Gent
 • Meer over het bedrijf

Vereisten

 • Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)
 • Minstens 2 jaar ervaring
 • Nederlands, Engels, Frans

Aanbod

 • Onbepaalde duur
 • Voltijds

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Management assistant / secretariaat' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.