Terug naar zoekresultaten Vorige

5 van 11

Volgende

CNC-medewerker - dagwerk

322559426

AGO Jobs & HR | Deinze | Interim, Voltijds

Staat 12 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

CNC-medewerker - dagwerk

Functieomschrijving

AGO Jobs & HR is voor een klant, actief als metaalverwerkend bedrijf dat is gelegen in de regio van Deinze, op zoek naar een CNC-medewerker voor in het atelier. De firma heeft al meer dan 15 jaar ervaring in hun domein en is specialist in hun vak. Het takenpakket van de CNC-medewerker bestaat uit het instellen van de plooimachine. De instellingen die worden afgelezen van een plan. Je bent verantwoordelijk voor het leveren van kwaliteitsvolle geplooide staal onderdelen. De dikte van deze geplooide onderdelen varieert. Hierbij dient steeds rekening worden gehouden met de vraag en de bestelling van de klant. Wanneer de onderdelen zijn geplooid, ben je ook verantwoordelijk voor de afwerking. Je staat in voor de nabewerking en het ontbramen. Je streeft naar orde en netheid in het atelier, zodat de bestellingen van de klant overzichtelijk zijn.

Profiel

Je kan ervaring voorleggen als CNC-operator, je hebt al ervaring met het instellen van een dergelijke machine. Je hebt een sterk technisch inzicht en je kan vlot plan lezen. Hetgeen noodzakelijk is om de instellingen in de plooimachine in te geven. Je streeft er steeds naar om kwaliteitsvol werk af te leveren. Alle geplooide staal heeft de dikte en de afwerking waarnaar de klant vraagt. Je werkt gestructureerd en je zorgt voor een veilige werkomgeving.

Aanbod

Na een positieve evaluatie wordt er een vast contract aangeboden. Je werkt in een fulltime regime overdag. Je komt terecht in een open en gedreven werkklimaat. Binnen dit werkklimaat is er ook ruimte voor een persoonlijke groei en ontwikkeling.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Deinze
Karel Picquélaan 13
9800 Deinze
Tel.: 09 381 88 20
Email: Deinze@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 16 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Bankwerker (draaier, frezer)' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.