Terug naar zoekresultaten Vorige

18 van 34

Volgende

CNC freezer - Regio Eeklo

463443060

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 38 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

CNC freezer - Regio Eeklo

Functieomschrijving

AGO Technics is voor een firma actief in de machinebouw, gelegen in de regio van het Meetjesland, op zoek naar een CNC freezer. Als CNC freezer sta je in voor het programmeren en het instellen van de machine. De stukken die worden vervaardigd zijn kleine reeksen, het gaat hier absoluut niet over serie werk. Hetgeen de job juist enorm boeiend maakt. Je wordt tewerkgesteld in een atelier, waar de collega's van de andere afdelingen instaan voor het monteren en het installeren van de machines.

Profiel

Volgde je een technische opleiding en toon je een enorme interesse om je verder te verdiepen in de wereld van het CNC gebeuren? Zowel kandidaten met ervaring als kandidaten zonder ervaring worden aangespoord om te solliciteren. Uiteraard primeert de ingesteld om te leren. Vandaar wordt er zeker voorzien in een zeer intensieve technische opleiding on-the-job. Je bent specifiek op zoek naar een job in overdag. Aangezien de firma op een industrieterrein ligt, beschik je een wagen om de verplaatsing te maken.

Aanbod

Het betreft een job met optie vast binnen een zeer toonaangevende firma binnen de sector van de machinebouw. Je komt terecht in een zeer innovatieve en dynamische firma. Op zoek naar een (nieuwe) technische uitdaging als CNC freezer? Deze functie geeft je de boost waar je naar op zoek bent! Stuur graag jouw persoonlijk CV naar gent.technics@ago.jobs of bel naar 09 374 61 33 voor meer informatie.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 14 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Lasser' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.