Terug naar zoekresultaten

1 van 11

Volgende

CNC Draaier - Frezer

386937459

Via AGO Jobs & HR

Staat 5 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

CNC Draaier - Frezer

Functieomschrijving

Voor een klant te Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een CNC draaier - frezer. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen, bedienen en programmeren van CNC gestuurde en conventionele metaalbewerkingsmachines. Je kan werken aan de hand van een opgegeven tekening en volgens de afgesproken werkmethode. Je staat in voor het klein dagelijks onderhoud aan de metaalbewerkingsmachines. Je bent verantwoordelijk voor het opmeten van werkstukken en genereren van een tekening met de hand of op paper en Je zal instaan voor het draaien, frezen en slijpen van diverse materiaalsoorten.

Profiel

Wij vereisen van jou dat je in bezit bent met bij voorkeur over een diploma A2 mechanica of gelijkwaardig door ervaring. Je bent bereid om geregeld op zaterdag te werken via een beurtrol. Je hebt zin voor nauwkeurigheid en hebt oog voor veiligheid, en je hebt kennis van CAD/CAM automatisering en registratieapparatuur.

Aanbod

We bieden jou een afwisselende functie in een stabiel familiebedrijf met een mooie verloning en extra voordelen. Eventueel ook met optie vast werk.
Sint-Niklaas

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 22 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Bankwerker (draaier, frezer)
  • Sector: Bouw, Bouwmaterialen en Immobiliën
  • Sint-Niklaas (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Bankwerker (draaier, frezer)' jobs in Sint-Niklaas meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.