Terug naar zoekresultaten Vorige

7 van 13

Volgende

CNC Draaier/frezer (dagregime) - Familiebedrijf

410313609

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 37 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

CNC Draaier/frezer (dagregime) - Familiebedrijf

Functieomschrijving

Voor een firma in Merelbeke zijn we op zoek naar een CNC frezer. Je komt terecht in een team van 13 medewerkers. Je zal instaan voor het bedienen van CNC freesbanken. Voorafgaand wordt er verwacht dat je het plan gaat controleren op ontbrekende gegevens. Daarnaast detecteer je het plan op fouten en meld je problemen aan de verantwoordelijke. Nadien zal je de machine opstellen of een bestaand programma instellen, waarbij je zal instaan voor kleine aanpassingen aan bestaande programma's. Je werkt het werkstuk af zoals de klant het heeft voorgesteld. Nadien controleer je de afgewerkte werkstukken en vul je een meetrapport in. Een afgewerkt werkstuk geef je door aan de verzending, een half-afgewerkt werkstuk wordt aan de volgende productiestap overgedragen. Tot slot sta je in voor het onderhouden van zowel de CNC freesbanken als de eigen werkplaats.

Profiel

Je beschikt over een diploma werktuigmachines (BSO) of mechanische technieken (TSO). Het voorleggen van ervaring als CNC frezer is een pluspunt, maar schoolverlaters komen zeker ook in aanmerking. Daarnaast heb je inzicht in de afwerkingsvolgorde en kan je gereedschappen correct gebruiken. Je bent in staat om werkstukken af te werken op 0.01 mm nauwkeurig. Je hebt respect voor collega's, machines, gereedschappen,.. Er wordt verwacht dat je ordelijk en nauwkeurig werkt. Daarnaast ben je stressbestendig, flexibel naar diverse omstandigheden, kan je analytisch denken en zelfstandig werken. Je bent leergierig en evalueert je eigen werkwijze.

Aanbod

Je komt terecht in een familiebedrijf waarbij innovatief werken centraal staat. Zelf word je ook betrokken en aangemoedigd om innovatief te werken. Centraal staat het aanbrengen van inventieve ideeën, het experimenteren met nieuwe concepten, het oplossen van problemen op een creactieve wijze... Na een positieve interimopdracht van 6 maanden krijg je een vast contract van onbepaalde duur. Je krijgt een marktcomform loon en extra legale voordelen zoals maaltijdcheques van 8 euro per dag. Er wordt een goede opleiding en begeleiding voorzien. Je werkt dagelijks in een mooi uurrooster overdag (7u30-16u). Aangezien je werkt in een 40u week, bouw je bovenop je 20 dagen verlof nog eens 12 extra dagen verlof op. De firma zelf neemt 4 weken collectief verlof in de zomer (3 weken in juli en 1 week in augustus) en 2 weken collectief verlof in de kerstvakantie. De overige dagen verlof zijn vrij te kiezen.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 13 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Bankwerker (draaier, frezer)' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.