Terug naar zoekresultaten

1 van 3

Volgende
Jessa Ziekenhuis

Clustermanager Neuro-Locomotoriek

Jessa Ziekenhuis | Hasselt | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 12 dagen op Jobat.be

Het Jessa Ziekenhuis biedt een ruim aanbod aan innovatieve en hoogkwalitatieve geneeskunde. Om hun ambitie naar optimale zorg voor de patiënt verder vorm te geven, zijn zij op zoek naar 2 gemotiveerde managers (m/v):

Clustermanager Neuro-Locomotoriek

Functieomschrijving

Als clustermanager werk je samen met de medisch manager de visie en strategie van het klinisch netwerk uit en ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de doelstellingen in het beleidsplan van de cluster. Je zorgt voor het strategisch en operationeel management, inclusief budgetbeheer in samenwerking met de business partner fi nance. Je leidt een team van hoofdverpleegkundigen en je bouwt, in samenwerking met de P&O partner, aan een effi ciënt HRM beleid binnen de cluster. Ook zet je proactief samenwerkingen op met diverse netwerkpartners.

Profiel

- Je bent in het bezit van een masterdiploma in een relevante richting. Een manama management en beleid in de gezondheidszorg is een toegevoegde waarde. - Je hebt een solide fi nancieel-economisch inzicht (inclusief ziekenhuisfi nanciering), hebt ervaring met kwaliteitsbeleid, projectmanagement en procesoptimalisatie. - Je kan minstens 5 jaar relevante ervaring voorleggen in management en/of beleid. - Je hebt kennis van of duidelijke affi niteit met één of meerdere diensten binnen de cluster.

Interesse?

Voor alle verdere vragen rond functie-inhoud en aanbod, aarzel niet ons te contacteren via 02 610 27 12. Bij interesse, stuur je cv naar barbara.christiaens@jobs.hudson.com met referentie BE774193 in het onderwerp van jouw mail.
Hasselt

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 12 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Arts' jobs in Hasselt meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.