Terug naar zoekresultaten Vorige

2 van 8

Volgende

CLINICAL APPLICATION SPECIALIST - SURGICAL TECHNOLOGY - OPHTHALMOLOGY

* Operatiekwartier Oogheelkunde
* Bv. Opticien/ optometrist
* Werkgebied België

Via HAYS LIFE SCIENCES

Nog 4 dagen om te solliciteren

De klant van Hays Life Sciences is een internationale marktleider, gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van een nicheportfolio van medical devices in de oogheelkunde. Om het team te bestendigen en verder te versterken, zoekt men een Klinische Applicatiespecialist voor de meest complexe producten.

CLINICAL APPLICATION SPECIALIST - SURGICAL TECHNOLOGY - OPHTHALMOLOGY

Functieomschrijving

Je zal de klanten up to speed brengen rond het gebruik van nieuwe toestellen en de oogchirurgen vertrouwd maken met de technische ingrepen van de verschillende soorten oogoperaties. Zo zal je het veilig en effectief gebruik garanderen van de toestellen en implantaten. Voorts voorzie je technische ondersteuning op afstand en on-site via monitoring, zowel tijdens operatiedagen en postoperatief. Tot slot lever je ook een bijdrage tot trade shows, seminars en wet labs.

Profiel

Je genoot een hogere opleiding in een biomedische, engineering- of paramedische richting zoals optometrie of opticien. Je kan terugblikken op minstens een eerste ervaring binnen de oogheelkunde. Je hebt sterke trainings- en communicatievaardigheden. Je bent eveneens proactief en weet je cool te bewaren in uitdagende omstandigheden.

Aanbod

Om dit project te ondernemen, zal je in-house een gepaste opleiding genieten. Je zal hoogtechnologische toestellen en een integer bedrijf vertegenwoordigen in de toegewezen regio. Je zal hiervoor beloond worden met een correct salaris en extralegale voordelen.

Heb je een passie voor het geven van training in high-tech materiaal en het verhogen van de levenskwaliteit van de patiënt? Solliciteer online of contacteer Filip Brouwers, consulent bij Hays Life Sciences Waver.

Vlaams-Brabant

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 4 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Labotechnicus en medisch research
  • Sector: Onderwijs en Vorming
  • Vlaams-Brabant
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Academische Bachelor
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Labotechnicus en medisch research' jobs in Vlaams-Brabant meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.