Terug naar zoekresultaten

1 van 42

Volgende

CLIENT ADVISOR PAYROLL (M/V)

* Ervaring in payroll is een must
* Functie waar focus ligt op payroll en learning & development

* Regio West-Vlaanderen - bedrijfswagen

Via Hays | West-Vlaanderen | Interim optie vast, Voltijds

Staat 18 dagen op Jobat.be

Onze klant is één van de grootste dienstverleners in België met betrekking tot het leveren van advies rond Human Capital. De organisatie ondersteunt vanuit meer dan 25 kantoren verspreid over België zowel kleine als (middel)grote bedrijven in hun personeelsbeleid.

CLIENT ADVISOR PAYROLL (M/V)

Functieomschrijving

Als Mobile Payroll Officer fungeer je als referentie voor jouw collega's in payroll en ben je aanspreekpunt voor hun vragen. Je zal de kantoren in jouw regio ondersteunen waar nodig in het personeelsbeleid en de gehele loonadministratie. Tijdens deze vervangingsopdrachten sta je in voor optimalisaties en detecteer je mogelijke problemen om hieraan een gepaste oplossing te geven. Hiernaast zal je ook verantwoordelijk zijn voor de opleiding van de nieuwe payrollcollega's. Zo ben je verantwoordelijk voor het geven van trainingen, organiseren van workshops en opstellen van interessante slides en tips en tricks. Tot slot zal je medeverantwoordelijk zijn voor het meter- en peterschap en speel je hier een belangrijke rol in.

Profiel

De ideale kandidaat is een geboren teamplayer die gepassioneerd is door payroll en bij voorkeur een aantal jaren ervaring kan voorleggen. Je bent flexibel ingesteld qua locatie en houdt ervan mensen op te leiden. Verder kan je goed overweg met de courante MS Officeprogramma's en kan je je goed uitdrukken in het Nederlands en Frans. Tot slot ben je een sociaal en open-minded persoon die proactief ingesteld is.

Aanbod

Onze klant biedt een uitdagende en gevarieerde job met ruimte voor initiatief en oog voor persoonlijke en professionele groei. Je krijgt de kans om verantwoordelijkheden op te nemen en mee te werken aan het optimaliseren van de huidige processen. De juiste kandidaat kan rekenen op een aantrekkelijk salarispakket, bestaande uit een marktconform brutoloon en tal van extra voordelen zoals een bedrijfswagen, verzekeringen en bijkomende vakantiedagen.

Heb je een sterke interesse in loonadministratie en sociale wetgeving? Wil je groeien in je vak en de expert worden die je klanten nodig hebben? Reageer dan snel online of contacteer Virginie Labaere van Hays!

Interesse?

Hays Brugge
Virginie Labaere
050472047
Dampoortstraat 265, Bus 4, 8310 Brugge, Belgie
West-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 42 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Training & opleiding
  • Sector: Dienstverlening en Human Resource
  • West-Vlaanderen
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Interim optie vast
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Training & opleiding' jobs in West-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.