Terug naar zoekresultaten Vorige

9 van 28

Volgende

CLIENT ADVISOR PAYROLL (M/V)

* Dossierbeheerder loonadministratie
* Klanten met meer dan 100 werknemers

* Regio Kortrijk

Via Hays

Nog 1 dag om te solliciteren

Onze klant is een sterke speler binnen de dienstverlening naar bedrijven toe m.b.t. duurzame HR-oplossingen. Ter uitbreiding van het Payrollteam, dat zich richt naar grote bedrijven en multinationals, gaat Hays HR & Legal op zoek naar een gedreven Payroll Advisor.

CLIENT ADVISOR PAYROLL (M/V)

Functieomschrijving

Als Payroll Advisor ondersteun je je vaste klantenportefeuille in het verwerken van de loonadministratie. Je zorgt voor een correcte en nauwkeurige opvolging van je dossiers en behaalt de vooropgestelde deadlines. Daarnaast voorzie je in een juiste rapportage en geef je, op basis van analyses van de gegevens, advies op maat aan je klanten met betrekking tot hun HR-beleid. Verder sta je je klanten bij met andere vragen betreffende hun loonverwerking. Je bouwt actief een echte vertrouwensrelatie uit en blijft alert voor het proactief aanbieden van andere diensten. Je maakt deel uit van een dynamisch team bestaande uit client advisors en rapporteert aan je teamleader.

Profiel

De juiste kandidaat behaalde minstens een bachelordiploma en kan een eerste relevante werkervaring voorleggen. Ervaring binnen payroll is een grote plus, ervaring binnen dossieropvolging van een complexe dienstverlening naar grote klanten toe een must. Je bent een echte teamplayer die ervan houdt om gedeelde doelen te bereiken, maar kan ook zelfstandig werken. Je denkt en handelt klantgericht en hebt eveneens een neus voor commerciële opportuniteiten die je doorgeeft aan je collega's van sales. Je haalt trots uit het correct en nauwkeurig verwerken van gegevens en bent sterk in het gebruik van IT-technische applicaties.

Aanbod

Onze klant biedt een verantwoordelijke job bij een bedrijf dat inzet op groei en innovatie. Je interesse in sociale wetgeving wordt gevoed door voortdurende opleidingen. Je kan rekenen op intensieve en constante bijscholing in je vakgebied, waardoor je je in geen tijd een ware expert kan noemen. Naast een goede begeleiding en ondersteuning kan de juiste kandidaat ook rekenen op een mooi salarispakket bestaande uit een marktconform brutoloon aangevuld met zeer mooie extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, verzekeringen en bijkomende vakantiedagen.

Heb je een sterke interesse in loonadministratie en sociale wetgeving? Wil je groeien in je vak en de expert worden die je klanten nodig hebben? Reageer dan snel online of contacteer Virginie Labaere van Hays!

Kortrijk

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 1 dag om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Payroll & loonadministratie
  • Sector: Dienstverlening en Human Resource
  • Kortrijk
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Frans

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Payroll & loonadministratie' jobs in Kortrijk meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.