Terug naar zoekresultaten Vorige

13 van 26

Volgende

CLIENT ADVISOR PAYROLL LARGE ACCOUNTS

* payroll
* commerciële attitude
* sociale wetgeving

Securex | Gent | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat 17 dagen op Jobat.be

Werken bij Securex is meer dan alleen maar een job uitoefenen: wij bieden onze klanten een hoogwaardige dienstverlening terwijl jij met plezier je werk kan uitvoeren.

CLIENT ADVISOR PAYROLL LARGE ACCOUNTS

Functieomschrijving

Als Client Advisor Large Accounts (klanten met meer dan 100 werknemers) ben je het aanspreekpunt voor alle vragen inzake hun personeelsbeheer. Je bent hét aanspreekpunt en hun partner en zij kunnen op je professioneel advies rekenen. Je behandelt alle aspecten van de payroll en je analyseert de payrollgegevens, je trekt de juiste conclusies en maakt zo aangepaste HR-voorstellen. Je bent alert voor de commerciële opportuniteiten, die je doorgeeft aan de salesafdeling. Om steeds een kwalitatieve dienstverlening te garanderen kan je via interne bijscholing steeds informatie rond sociale wetgeving geven. Je maakt deel uit van een team Client Advisors en je rapporteert in deze functie aan de Client Relations Supervisor.Profiel

Het is aangewezen dat je reeds een eerste ervaring in loonberekening hebt of je bent geboeid door deze materie. Je bent een teamplayer en werkt steeds resultaatgericht. Je kan zelfstandig werken, maar samen met je collega's werk je goed samen om de collectieve doelstellingen te bereiken. Je past je snel aan in een snel veranderende IT-omgeving. Klanten kunnen steeds op je professioneel advies rekenen en jij hebt oog voor mogelijke commerciële behoeften bij de klanten.

Aanbod


Voor deze job als Client Advisor Large Accounts kan je rekenen op een professionele ondersteuning van een sociaal secretariaat dat het verschil in de markt maakt. Je zal een aantrekkelijk salarispakket krijgen en je zal diverse trainingen kunnen volgen.

Spreekt deze boeiende job je aan? Solliciteer dan asap.

Interesse?

Hays Gent
Patty Cathelyn
092331183
Oudenaardsesteenweg 13-15, 9000 Gent, Belgie
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 22 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)
  • Nederlands

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Payroll & loonadministratie' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.