Terug naar zoekresultaten Vorige

3 van 4

Volgende

CLAIMS OFFICER (TIJDELIJKE OPDRACHT)

378402847

Via AGO Jobs & HR

Staat 17 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

CLAIMS OFFICER (TIJDELIJKE OPDRACHT)

Functieomschrijving

Het claims departement is verantwoordelijk voor alle afhandeling van schade en klachten. Je staat twee ervaren collega's bij in het verwerken van alle dossiers. Als extra ondersteuning word je in eerste instantie ingezet op de overflow van schadeclaims van Fiat, die binnen 24u dienen te worden afgehandeld. Daarnaast volg je ook claims op van schade op zowel auto's, containers als breakbulk, die via Grimaldi worden doorgegeven. Ook claims die niet gerelateerd zijn aan materiële schade komen bij jou terecht. je stelt vast of er schade werd gemeld via ons terminal operating system en gaat na wie hiervoor verantwoordelijk is. Vervolgens bereken je de kosten - hiervoor stel je zo nodig een expert aan - en onderhandel je met de betrokken verzekeringen. Tijdens deze job heb je veelvuldige contacten via telefoon en mail met transporteurs, Grimaldi, verzekeraars, etc. Tot slot zorg je voor de facturatie en correcte registratie in Navision voor de claims die worden uitgeschreven door AET.

Profiel

Voor deze job behaalde je minstens een bachelordiploma en werkervaring is geen vereiste. Een goede kennis van het Engels en Frans is een vereiste voor deze job. Ook voel je je comfortabel om klanten deze talen telefonisch en via mail verder te helpen. Nauwkeurigheid is je tweede natuur. Zo volg je dossiers op tot ze volledig afgerond zijn. Je bent stressbestendig en beschikt over het nodige relativeringsvermogen. Je draagt de relatie met de klant hoog in het vaandel en houdt die steeds in het achterhoofd tijdens je veelvuldige contacten. Tot slot beschikt je minstens over een basiskennis Word & Excel en heb je goede schriftelijke vaardigheden.

Aanbod

De vacature voor Claims Officer is een tijdelijke opdracht tot na de zomermaanden, hoewel het niet is uitgesloten dat deze periode wordt verlengd, zij het op deze afdeling of elders in de organisatie. Je komt terecht in een sterk groeiend bedrijf in de Antwerpse Haven dat constant evolueert. AET vormt een stabiele en zekere werkomgeving waar persoonlijke inbreng gewaardeerd wordt. We bieden een marktconform salarispakket, aangevuld met extralegale voordelen, zoals groepsverzekering, hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques.
Antwerpen & Haven

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 11 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Schadebeheerder
  • Sector: Logistiek, Transport en Handling
  • Antwerpen (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Professionele Bachelor (Hoger Onderwijs Korte Type)

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Schadebeheerder' jobs in Antwerpen & Haven meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.