Terug naar zoekresultaten Vorige

5 van 28

Volgende

Chocolatier

333507171

Via AGO Jobs & HR

Staat 5 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Chocolatier

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van je lijn met de nadruk op kwaliteit en zorgt voor een efficiente uitvoering van de dagelijkse activiteiten. Je rapporteert aan de afdelingsverantwoordelijke. Bereiden van een gevarieerd gamma chocoladeproducten (gemouleerd, geenrobeerd,one-shot,..) Instellen, opstarten, bedienen en ombouwen van een productielijn. Organiseren van de werkzaamheden aan je lijn. Opvolgen van de te produceren productieorders. Melden van technische problemen aan de afdelingscoordinator en/of technische dienst. Registreren van productiegegevens. Stipt het reiniging- en onderhoudsplan van de machine uitvoeren. Organiseren van de ploegenoverdracht tussen de verschillende ploegen.

Profiel

Meerderjarig. Diploma chocolatier en kennis van de kwaliteitsprocedures en instructies ( HACCP ). Goed kunnen werken in teamverband & correct omgaan met collega's. Je bent creatief en hebt oog voor details. Stressbestendig. Veiligheidsbewust. Kwaliteits en hygienebewust, zin voor orde en netheid. Bereid om in dag of in 2 ploegen te werken, uitzonderlijk in 3 ploegen.

Aanbod

Je komt terecht in een dynamisch en gedreven team waar collegialiteit belangrijk is. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en mogelijkheden om jezelf verder te ontplooien. Vanzelfsprekend wordt hieraan een mooi salarispakket gekoppeld.
Brugge - Oostende

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 17 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Operator voeding
  • Sector: Grondstoffen, Landbouw en Voeding
  • Oostende (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Operator voeding' jobs in Brugge - Oostende meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.