Terug naar zoekresultaten Vorige

4 van 134

Volgende
TUI

Chief Accountant

Bij TUI | Oostende | Onbepaalde duur, Voltijds

Staat vanaf vandaag op Jobat.be

Kies voor een job bij TUI en help elke dag onze belofte 'Discover your smile' waar te maken. Wist je dat TUI Belgium de grootste Belgische toerismegroep is? Een jonge én hyperstabiele onderneming actief in touroperating, distributie én luchtvaart. Geef jouw (internationale) ambitie vleugels binnen ons bruisende team van 2000 gedreven collega's. Met de verticale, horizontale en geografische doorgroeimogelijkheden zitten je carrièreplannen meteen op kruissnelheid. 
Ga bij ons de uitdaging aan met de TUI-smile op je gezicht: het symbool voor de waardering en tevredenheid van onze klanten, én van onze medewerkers. 

Chief Accountant

Functieomschrijving

Als Chief Accountant sta je in voor het leveren van tijdig, volledig en correct cijfermateriaal om zowel management als directie een betrouwbaar beeld te kunnen geven van de financiële positie van de onderneming. Ook zie je erop toe dat bedrijfsmiddelen efficiënt, correct en volgens de vooropgestelde regels en richtlijnen worden aangewend. Daarnaast stuur je het team aan met oog op het bereiken van de doelstellingen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit:

-        Je bewaakt en controleert de data-input om te verzekeren dat er efficiënt gerapporteerd wordt en dat er bijsturing kan voorzien worden indien nodig.

-        Je bewaakt en bespreekt de maand-, kwartaal- en jaarafsluiting met je verantwoordelijke om een efficiënte boekhouding te voeren en te verzekeren.

-        Je staat in voor de opmaak en controle van jaarrekeningen en fiscale aangiften

-        Je coacht en begeleidt de accountants, ook organiseer je overlegmomenten met de medewerkers.

-        Je bent continu bezig met optimalisatie en automatisatie van alle bestaande processen

-        Je werkt compliant volgens de COSO regels en procedures van het bedrijf

-        Je start nieuwe projecten op en begeleidt collega’s hierin

Profiel

Are you the smile we need?

Na het behalen van jouw bachelor diploma, heb je al enkele jaren ervaring opgebouwd binnen GL accounting.

Je werkt nauwkeurig en hands-on, daarnaast ben je cijfermatig ingesteld. Dit gecombineerd met een vlotte kennis van Excel, zou wel eens een perfecte match kunnen zijn.

Je bent een ware teamplayer en haalt tonnen energie uit het coachen en opvolgen van anderen.

Professioneel gebruik van zowel Nederlands, Frans en Engels lukt jou perfect, mede dankzij jouw sterke communicatieve skills én overtuigingskracht.

Aanbod

Already smiling? There's still more for you!

 

Geef je internationale carrière een boost! TUI is het grootste reisbedrijf van Europa, je werkt dus samen enthousiaste collega's uit verschillende landen. Laat je inspireren door verschillende collega's uit jouw vakgebied!

Als  dynamisch bedrijf bieden we je ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. We bieden binnen TUI Group verschillende specifieke talentprogramma's en opleidingen aan. Laat gerust even weten waar jij nood aan hebt en we bekijken de mogelijkheden!

Heel interessant is het cafetariaplan dat TUI Belgium aanbiedt. Je stelt jouw eigen loonpakket samen, naar je eigen noden en wensen! Iedere sector heeft zijn voordelen, ook de toeristische sector: Zo krijg van ons geweldige kortingen op reizen! Om deze voordelen extra goed te benuttigen, voorzien we iedere 4 maand een extra TUI-verlofdag.

Een extra pluspunt aan jouw functie bij TUI te Oostende: Het gaat om een job aan zee, zonder pendelstress! Kom je met de trein? Dan voorzien we een fiets voor jou om de afstand tot aan de hoofdzetel af te leggen. 

 

Zou je graag meer informatie krijgen over de inhoud van deze functie of het functioneren van het team? Stuur dan een mailtje naar careers@tui.be en we brengen je in contact.

Interesse?

Brugge - Oostende

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 20 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Nederlands, Engels

Aanbod

  • Onbepaalde duur
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Accounting' jobs in Brugge - Oostende meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.