Terug naar zoekresultaten

CHIEF ACCOUNTANT (INTERIM 1 YEAR)

* NL en EN (Frans is een plus)
* Teamspirit
* Diegem

Voor een klant, een snelgroeiende internationale organisatie gelegen in Diegem, is Hays Finance op zoek naar een Chief Accountant (m/v).

Hays | Meerdere regio's | Interim, Voltijds

Staat 11 dagen op Jobat.be

Hays Experts Accounting & Finance is voor een gekend bedrijf op zoek naar een financiële chief accountant die klaar is voor een boeiende job in een aangename werkomgeving. Als het jouw ambitie is om in een interessante financejob je carrière te lanceren, is dit jouw ideale job! Hier ben je verantwoordelijk voor het schrijven van interne en externe rapporten. Daarnaast bereid je wettelijke vereisten voor. Je staat in voor het contact met het hoofdkantoor alsook met auditors en de overheid. Je regelt betalingen. Je staat in voor btw-aangiften en controleert de boekhouding in het bedrijfssysteem. Aangezien dit om een zeer gevarieerd takenpakket gaat, zijn we op zoek naar iemand met een gevorderd niveau in Excel, Access en Hyperion.

CHIEF ACCOUNTANT (INTERIM 1 YEAR)

Functieomschrijving


Als jij de ideale kandidaat bent voor deze vacature heb je minstens een bachelordiploma in een financiële/boekhoudkundige richting of ben je gelijkwaardig door ervaring. Daarnaast heb je minstens 5 jaar ervaring in financial management. Je bent snel beschikbaar. Daarbuiten ben je een echte teamplayer aangezien je regelmatig met je collega's samenwerkt. Je bent klantgericht, stressbestendig en streeft naar resultaten in je werk. Bovendien hou je van uitdagingen en heb je oog voor detail. Als initiatief nemen je niet bang maakt en je je vlot kan uitdrukken in zowel het Engels als het Nederlands, dan is dit de job die je zoekt! Kennis Frans is een plus!Profiel

In deze functie kom je terecht in een internationaal bedrijf, waar je een contract van 1 jaar krijgt met mogelijkheid tot verlenging. Voor deze uitdagende job biedt men jou een aantrekkelijk verloningspakket aan, aangevuld met extralegale voordelen, afhankelijk van je kennis en ervaringen. Er heerst een zeer aangename werksfeer, aangezien de organisatie zeer veel belang hecht aan de ontwikkeling en opvolging van de werknemers.

Aanbod

Ben je geïnteresseerd in deze job als chief accountant (m/v) in Diegem? Reageer online of neem contact op met Marina El Chalouhi van Hays Accounting & Finance Brussel via +32 (0)2 533 21 60 of

Interesse?

Hays Brussel
Marina El Chalouhi
025411650
Avenue Louise 145, 1050 Brussel, Belgie
Brussel,Limburg,Waals-Brabant,Namen,Oost-Vlaanderen,Luik,Luxemburg,Henegouwen,West-Vlaanderen,Vlaams-Brabant,Antwerpen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 28 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Accounting' jobs in Brussel, Limburg, Waals-Brabant, Namen, Oost-Vlaanderen, Luik, Luxemburg, Henegouwen, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Antwerpen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.