Terug naar zoekresultaten

Chef Technische Dienst / Senior Technieker - 2 Ploegen

386976594

AGO Jobs & HR | Wondelgem | Interim, Voltijds

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

Chef Technische Dienst / Senior Technieker - 2 Ploegen

Functieomschrijving

Voor onze klant in de regio van Eeklo zijn wij op zoek naar een Chef / Teamleader Technische Dienst. Je zorgt voor een goede verdeling van de technische taken aan de verschillende inpaklijnen. Je organiseert het onderhoud naar prioriteiten. Je bent verantwoordelijk voor het coachen, motiveren en verder ontwikkelen van 5 techniekers. Je ondersteunt samen met de techniekers, de operatoren. Je lost samen met je techniekers ingewikkelde storingen op. Je doet de coördinatie van het preventief en reactief onderhoud. Dit wil zeggen dat elke technieker een soort van lijst heeft. Je staat in voor de coördinatie van bepaalde technische projecten. Dit zullen voornamelijk verbeterings- en investeringsprojecten zijn waarbij er rekening wordt gehouden met de lean principes. Je rapporteert aan de manager. Samen met de productieverantwoordelijke en de teamleaders volg je ook de kwaliteit, veiligheid, rendementen en uitval mee op.

Profiel

Je beschikt over een technisch diploma, bij voorkeur een bachelor, in de elektromechanica, elektriciteit, energietechnologie of andere en je hebt minstens drie jaar ervaring als allround onderhoudstechnieker. Of je beschikt over een technisch middelbaar diploma en je hebt ondertussen al meer dan vijf jaar ervaring als onderhoudstechnieker in een productieomgeving. Je hebt een brede, praktische en theoretische technische kennis en je houdt er ook van om binnen de techniek met verschillende domeinen bezig te zijn. Je bent een hele goede communicator. Je bent een teamplayer en bent sociaal en joviaal ingesteld. Je beschikt over een goed analytisch en creatief probleemoplossend vermogen. Je wenst te werken in twee ploegen: 5-13 uur & 13-21 uur.

Aanbod

Je krijgt een mooie functie aangeboden met bepaalde verantwoordelijkheden, ruimte voor initiatief. Je kan zelfstandig werken en je hebt de mogelijkheid om je professionele en persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelen. Je komt terecht in een groeiend familiebedrijf waar kwaliteit en professioneel werken belangrijk zijn. Je krijgt een competitief salaris aangeboden met diverse extra legale voordelen.

Interesse?

Heb je interesse? Kom dan langs in ons kantoor of mail ons jouw motivatiebrief en cv.

AGO Jobs & HR Gent Technics
Liefkensstraat 35 C
9032 Gent Technics
Tel.: 09 374 61 33
Email: gent.technics@ago.jobs
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 15 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Teamleader / meestergast / ploegleider' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.