Terug naar zoekresultaten

1 van 4

Volgende

Chef de Partie (M/V)

Club Med | Brussel | Interim optie vast, Voltijds

Staat 9 dagen op Jobat.be

Chef de Partie (M/V)

Functieomschrijving

Je aansluiten bij de keukens van Club Med betekent een culinaire service bieden kwalitatief hoogwaardige en verse producten worden gebruikt:

    • Gemiddeld meer dan 3000 couverts per dag
    • 1000 internationale recepten (wereldkeuken en lokale specialiteiten)
    • Een geraffineerd, divers en uitgebreid keukenaanbod: buffet, service aan tafel, snacks, evenementen, etc.
    • Samenwerking van meer dan 15 jaar met het Paul Bocuse instituut

      Jij bent ...
    • Een avonturier die zin heeft om op een van onze Club Med resorts te wonen en werken
    • Een gediplomeerde professional met ruime ervaring die een gesprek kan voeren in het Engels!
    • Een "food addict" met een passie voor koken, hotels en management
    • Een culinaire globetrotter die zowel coq au vin als kip curry-coco in de vingers heeft

Bij Club Med word je ...

    • Een captain'Cook die zijn keukenbrigade weet aan te sturen en te motiveren
    • Iemand de zich nauwkeurig bezighoudt met de bestellingen en de voorraadbeheer
    • Iemand met een zeer oplettend oog die zorgt dat het buffet altijd piekfijn verzorgd is
    • Iemand met talent voor opdienen/bedienen en altijd een glimlach tevoorschijn kan toveren
    • Een uitstekende manager die teams samenbrengt en motiveert en het potentieel van zijn teams weet te herkennen ten te benutten
    • Iemand die het materiaal goed bewaakt, en zorgt dat de hygiëne- en veiligheidsnormen toegepast en gerespecteerd worden
    • Dus de tijd is rijp om je te ontwikkelen tot sous-chef!

aarom zou je neerstrijken in een van onze vakantiedorpen?

    • Om dichtbij strand en zee of midden in de bergen te vertoeven
    • Om jezelf te ontwikkelen in een multiculturele omgeving met een unieke sfeer
    • Om nieuwe mensen te leren kennen en persoonlijk en professioneel te groeien
    • Om nieuwe uitdagingen aan te gaan en jezelf te ontplooien! Als GO Chef kun je profiteren van de infrastructuur en diverse activiteiten die worden aangeboden door Club Med. En als het je wat lijkt kun je zelfs het toneel bestijgen en je talent tentoonspreiden of het feestbeest in jezelf oproepen!

Dus... waar wacht je nog op?

Profiel

    • Jij bent ...
    • Een avonturier die zin heeft om op een van onze Club Med resorts te wonen en werken
    • Een gediplomeerde professional met ruime ervaring die een gesprek kan voeren in het Engels!
    • Een "food addict" met een passie voor koken, hotels en management
    • Een culinaire globetrotter die zowel coq au vin als kip curry-coco in de vingers heeft

Bij Club Med word je ...

    • Een captain'Cook die zijn keukenbrigade weet aan te sturen en te motiveren
    • Iemand de zich nauwkeurig bezighoudt met de bestellingen en de voorraadbeheer
    • Iemand met een zeer oplettend oog die zorgt dat het buffet altijd piekfijn verzorgd is
    • Iemand met talent voor opdienen/bedienen en altijd een glimlach tevoorschijn kan toveren
    • Een uitstekende manager die teams samenbrengt en motiveert en het potentieel van zijn teams weet te herkennen ten te benutten
    • Iemand die het materiaal goed bewaakt, en zorgt dat de hygiëne- en veiligheidsnormen toegepast en gerespecteerd worden
    • Dus de tijd is rijp om je te ontwikkelen tot sous-chef!

Aanbod

Functie inclusief accommodatie en maaltijden

Interesse?

Club Med
Garance Baret - Belgium NL

Brussel

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 51 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Aanbod

  • Interim optie vast
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Horeca management' jobs in Brussel meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.