Terug naar zoekresultaten

chef afwerking

358934067

Via AGO Jobs & HR

Staat 60 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

chef afwerking

Functieomschrijving

Onze klant uit Drongen is marktleider in zijn segment van de houtnijverheid. Door een aankomend pensioen zoeken ze een nieuwe chef op de afwerkingsafdeling. Het gaat eerder om een sturende functie en niet om een leidinggevende job. Je takenpakket bestaat uit het klaarzetten van de juiste materialen op basis van de planning. Je meldt tekorten wanneer die zich voordoen. Je zorgt dat er voldoende mensen aan de band staan om de nodige kisten af te werken. Je maakt die inschatting dag per dag en uur per uur. Op het einde van de dag ben jij degene die de route controleert: zijn alles kisten geladen, zijn de juiste papieren mee... Om deze functie uit te voeren moet je de ganse afwerkingsafdeling kennen met al de taken. dit omvat: bandladen, garnieren en bandlossen. Je bent een pro-actieve meedenker. Je formuleert zelf voorstellen om problemen op te lossen en bent deze liefst een stap voor.

Profiel

Voor deze functie zoeken we een matuur persoon die over de communicatieve vaardigheden beschikt om boodschappen over te brengen naar collega's. Daarom is het zeer belangrijk dat je Nederlands spreekt.
Je bent een trekker die je collega's kan aansteken met enthousiasme.
Een hoge tijdsdruk geeft jou extra energie. Je bezit de wil om te werken en de bestellingen op tijd af te krijgen.

Aanbod

Wij bieden je een boeiende job aan in een groeiende onderneming. Na een geslaagde interimperiode maak je kans op een vast contract.
Gent

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 15 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Teamleader / Meestergast / Ploegleider
  • Sector: Hout en Meubel-industrie
  • Deinze (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Teamleader / Meestergast / Ploegleider' jobs in Gent meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.