Terug naar zoekresultaten

CHAUFFEUR CE

378927396

Via AGO Jobs & HR

Staat 15 dagen op Jobat.be

Je zoekt een toffe job? Tijdelijk of (optie) vast? Als arbeider of bediende? Kom dan zeker langs in een van onze 80 kantoren of surf naar www.ago.jobs. Wij hebben meer dan 3500 openstaande vacatures voor jou en helpen jou graag een job te vinden die bij jou past. Choose life, choose work, choose AGO!

CHAUFFEUR CE

Functieomschrijving

Als chauffeur CE sta je in voor de distributie van onze producten met een vrachtwagen en onderlosser/koelwagen uit ons modern wagenpark. Je zorgt voor het laden en vervoeren van de aardappelen van de landbouwer naar het bedrijf (Remo). Je maakt bij de landbouwer de onderlosser klaar voor het laden van de aardappelen (op onderlosser klimmen en dekzeil openen/toedoen) en zorgt voor een goede verdeling van de aardappelen. Daarna zal je de onderlosser op het bedrijf zelf moeten aan- en afkoppelen. Bovendien verzorg je het vervoer van de afgewerkte producten naar de klanten en verdelers. Dit houdt in dat je afgewerkte producten in bakken met transpallet in de koelopleggers moet plaatsen en bij de klanten deze terug uit de vrachtwagen moet halen. Dit gaat over een 10-tal posten per dag.

Profiel

Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs CE en code 95. Je start 's morgens aan je taken en bent bereid om (wisselen) op zaterdag te werken. Je vertegenwoordigt Remo-Frit met trots en gedraagt je vriendelijk en discreet naar de klanten toe.

Aanbod

Wij bieden je een marktconform salaris, aangevuld met maaltijdcheques. Je krijgt verder werkzekerheid in een groeiend en innovatief bedrijf met de nodige opleidingen (on-the-job, BRC, heftruck,...).
Sint-Niklaas

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 13 dagen om te solliciteren

Kenmerken

  • Functietype: Vrachtwagenchauffeur
  • Sector: Grondstoffen, Landbouw en Voeding
  • Doel (standplaats)
  • Meer over het bedrijf

Vereisten

  • Secundair onderwijs

Aanbod

  • Interim
  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Vrachtwagenchauffeur' jobs in Sint-Niklaas meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.