Terug naar zoekresultaten
Accent

chauffeur CE

Via Accent

Staat 12 dagen op Jobat.be

Als Belgische invoerder verdeler en groothandel in bloemen en planten staat deze firma exclusief ten dienste van tuinaanleggers tuincentra groothandels bloemenzaken winkelketens en tal van andere groenspecialisten. Hun gamma omvat bloemen struiken perk- en vaste planten coniferen waterplanten en boomplantgoed. Met als aanvulling hierop een compleet assortiment aan tuin- of vijverproducten en benodigdheden evenals decoratie accessoires en gereedschap.

chauffeur CE

Functieomschrijving

Je staat als internationale chauffeur CE in voor het laden en lossen van goederen. Samen met de klant controleer je de conformiteit van de goederen. Resultaatgericht nauwkeurig en zelfstandig kunnen werken is een must.

Profiel

Woon je in een straal van 20 km rond Beselare heb je geen probleem om ongeveer twee keer per week te overnachten en kan je jezelf uitdrukken in het Frans? Dan is onze klant op zoek naar jou!

Aanbod

Als chauffeur CE mag je onmiddellijk aan de slag bij de klant. Je bepaalt het traject volgens de eigenschappen van het voertuig lading en leveringsprioriteiten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het basisonderhoud van je voertuig.
West-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 16 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Logistiek management' jobs in West-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.