Terug naar zoekresultaten
Accent

CHAUFFEUR CE

Accent | West-Vlaanderen | Voltijds

Staat 17 dagen op Jobat.be

Onze klant is één van de meest gerenommeerde verhuurbedrijven in Europa en biedt al jaren de helpende hand aan bouw industrie en evenementen met machines en gereedschappen die aan de zwaarste eisen voldoen en waar men zonder meer op kan vertrouwen.
Verhuur van machines en gereedschappen maakt daar een belangrijk deel van uit. Tegenwoordig hebben zij in 2250 bouwmarkten een verhuurpunt.

CHAUFFEUR CE

Functieomschrijving

Je bent chauffeur en monteur tegelijk. Als chauffeur zorg jij ervoor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald op het juiste tijdstip en de juiste plaats. Als je bij de klant bent adviseer je over het gebruik van de machine controleer je zorgvuldig de technische staat en zorg je voor een juiste administratieve afhandeling. Ook verhelp je soms storingen aan de verhuurde machines bij de klant. Terug op het filiaal verricht je het dagelijks onderhoud aan onze machines en gereedschappen. Je maakt de machines klaar voor de verhuur je verricht reparatiewerkzaamheden en je reinigt machines die retour komen. De werkzaamheden zijn veelzijdig en afwisselend. Dat vraagt uiteraard om een flexibele instelling van jou als medewerker. Samen met jouw collega's zorg je er iedere dag weer voor dat het werk gedaan is en onze klanten tevreden zijn.

Profiel

  • Je hebt een technisch diploma A2 of A3 (bijv. richting motorvoertuigentechniek)
  • Je hebt relevante technische werkervaring en een passie voor techniek;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs BE en of CE een bestuurderskaart en je bent in orde met de medische keuring en vakbekwaamheid;
  • Je hebt minimaal 1 jaar relevante rijervaring
  • Je hebt een klant- en servicegerichte instelling en bent polyvalent;
  • Je bent polyvalent flexibel stressbestendig en nauwkeurig.

Aanbod

Binnen het bedrijf kun je rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Zij zetten hun niet alleen in voor de tevredenheid van hun klanten maar ook voor de tevredenheid van hun medewerkers. Daar hoort een prima salaris bij inclusief maaltijdcheques en een hospitalisatieverzekering maar ook een zelfstandige functie waar ruimte is voor initiatief ondernemerschap en met ruime doorgroeimogelijkheden.

Interesse?

VG13/BUO
West-Vlaanderen

Anderen bekeken ook

De job werd bewaard

Je kan je bewaarde jobs terugvinden op de homepage en in Mijn Jobat.

Wil je ze ook op andere toestellen kunnen bekijken? Meld je dan aan.

Solliciteer nu Solliciteer nu

Nog 11 dagen om te solliciteren

Kenmerken

Vereisten

  • Secundair onderwijs
  • Nederlands

Aanbod

  • Voltijds

Solliciteer voor

Ontvang nieuwe jobs via e-mail

Ontvang nieuwe 'Logistiek management' jobs in West-Vlaanderen meteen in je mailbox.

We sturen je geen reclame.